View Single Post
Eski 27-07-2009, 17:09   #60
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BalıkcıSerdar Mesajı Göster
Sn. Hakany'nin Sizin kırmızıya boyadığınız cümlesi sonunda yaptığınız elbette normal ama, bunu yaparken benim kırmızıya boyadığım size ait cümlenin pek hoş olmadığı da bir o kadar aşikar değil mi Sn. Malina?

Sanırım Sn. Jineop ve sizi suçlayan Sn. Bennur'un sıkıntı duydukları da bu cümleniz olsa gerek.

Aslında bir bitki isminden dolayı bu kadar sıkıntı duyulması da ne demek anlamış değilim? Kalmış ki olayı bu noktaya getiriyorlar. Manavda satılırsa bile, ismini söylemekten imtina edenler almayıverirler olur biter. Eczanelerde satılan ve çok daha müstehcen olan şeyleri (örnek vermeye gerek bile yok) almak mecburiyetinde olduğumuz zaman gerekirse açık açık neye yaradığını bile söyleyerek alıyoruz, bu bitkinin adını söylemek zor geliyorsa almak zorunda değil kimse. Neticede adını değiştirince şekli değişmeyeceğine göre ve poşette satılamayacağına göre (kalmışki ticari bir değeri olmadığı da defalarca belirtilmiş) sıkıntı ne?

Bir arkadaş "biz doktor da değiliz" demiş, evet doktor değiliz ama bitki meraklısıyız ve böyle bir bitki var, ayrıca literatüre de geçmiş, bitkinin o şeklinden ve isminden rahatsızlık duyuyoruz diye literatürden çıkartmak uygun mu? Bu isim ve şekildeki bir bitkiye orjinal ismi ile bu forumda bir başlık atılmış olmasının ahlakla veya ahlaksızlıkla ne alakası var. Bana bitkinin ismide şeklide çok ilginç geldi, açtım başlığı baktım. Kendin yetiştirir misiniz diye sorarsanız şu anda cevabım "hayır" olacak çünkü ilginç bitkiler yetiştirmek gibi bir merakım ve çabam yok, böyle bir merakım olsaydı elbette yetiştirirdim.
Sizin yazdıklarınız normal, benim "Başka ayrılmak isteyen varsa haber versin..." demem kötü, ayıp, seviyesiz vs vs öyle mi?

Sizin yazdıklarınız arkadaşın, "konu adı değişmezse üyelikten ayrılırım" deyişini değiştirecek içerikte mi? Şu an yazamıyor ama yazabilseydi hala aynı şeyi söyleyecekti (çünkü konu adını değiştirmeyeceğim) bu durumu nasıl çözecektiniz?

Üyeler kendi üyeliklerini iptal edemiyorlar, bunun için mutlaka bana başvurmaları gerekiyor. Konu adı nedeniyle üyelikten ayrılmak isteyenlere "Başka ayrılmak isteyen varsa haber versin..." demenin neresi kötü?

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön