agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Zeytin
(https)

Beğeni Düzeni1194Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-04-2007, 08:27   #1
Mehmet Ali Yılmaz

malim's Avatar

Giriş Tarihi: 19-03-2007
Manisa Demirci'de memur olarakçalışmaktayım. Gecen sene ekim ayında Mersin Mut'taki 12 dönüm arazimize İlçe tarım müdürlügünden aldıgım 400 adet Gemlik cinsi zeytin fidanları diktim. (Tarlada yaban Zeytini kendilinden oluyor. Tarla sınır komşum amcam benden 3 Sene önce Ayvalık dikmişti agaçlar hiç gelişmedi.) Tarlada hic su yok, can suyunuda biraz pahalıya mal ederek tanker ile getirttik. Manisa'da oldugum için herzaman da böyle sulama imkanım olmayacak. Havuz yaparak damlama sistemi kursam ne kadara mal olur? Yaptıgım emek ve masrafa degermi terettüt ediyorum. Tavsiyede bulunursanız sevinirim. Kolay gelsin Selamlar.

malim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-04-2007, 10:38   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-08-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malim Mesajı Göster
Manisa Demirci'de memur olarakçalışmaktayım. Gecen sene ekim ayında Mersin Mut'taki 12 dönüm arazimize İlçe tarım müdürlügünden aldıgım 400 adet Gemlik cinsi zeytin fidanları diktim. (Tarlada yaban Zeytini kendilinden oluyor. Tarla sınır komşum amcam benden 3 Sene önce Ayvalık dikmişti agaçlar hiç gelişmedi.) Tarlada hic su yok, can suyunuda biraz pahalıya mal ederek tanker ile getirttik. Manisa'da oldugum için herzaman da böyle sulama imkanım olmayacak. Havuz yaparak damlama sistemi kursam ne kadara mal olur? Yaptıgım emek ve masrafa degermi terettüt ediyorum. Tavsiyede bulunursanız sevinirim. Kolay gelsin Selamlar.
Dünya Bankası 50 milyara kadar hibe kredi veriyormuş.Damla sulama sistemi kurmak için , ama kimsenin pek bilgisi yok.Tarım müdürlüğündekiler bile bilmiyor.
Yapmanız gereken projeyi hazırlatıp , tarım müdürlüğüne başvurmak sadece.Pek ilgilenemedim , araştırmakta fayda var.

bilgekaan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
ağaç, gübre, zeytin, zeytin gübreleme

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025