![]() |
Hiçte bile o çaput bağlanan ağaçları genelde ak sakallı dedeler diker. :D
|
murare yaşlanınca sende bir tepeye çıkıp dikersin bir tane. Bende senin diktiğin ağaca çaput bağlamazsam ne olayım... :)
|
Sidarta hoşgeldin. ;)
Arkadaşlar aramıza yeni bir üye katılmış sizin misafirperverliğiniz bu mu? cık cık cık. Hiç yakıştıramadım. :mad: O misafir şimdilik. Misafirliği bitsin hep beraber yükleniriz. :D Ben dayanamayacağım misafirliği şu dakikadan itibaren bitmiştir. :D Söyle bakayım sidarta kendi kültürümüzden birşeyler katsak fena olmaz mı? Zaten yeterince kopya çektik bu kopyalara biraz kendi yorumumuzu katsak daha iyi olmaz mı? :rolleyes: |
Haklısın Bonsaireef; sanırım biraz yüklendik sidarta'ya.. Sen bizim kusurumuza bakma sidarta biz öyle kaptırdık ki sorma. Kabalık etmek istemedik. Aramıza hoşgeldin. Umarım harika bonsailerin olur ve bizi çatır çatır çatlatırsın :) Tekrar hoşgeldin.
Bu arada bir kuş yuvası resmi bulamadım deli oldum. Foto montajla bakacaktım bonsaide nasıl duruyor diye.. Bulan olursa benimle paylaşsın lütfen.. Link verseniz bile yeterlidir. Saygılar... |
bende orjinal kuş yuvası vardı ama....
|
link vermekle başa çıkamayacağım nest olarak ara goooglede
grafik seçeneğinde |
Sendekinin boyutları nedir memet? Resmini çekip koyabilir misin?
Minicik birşey yapmak lazım. Çünkü doğada kocaman ağaçlarda kuş yuvaları minicik kalıyor. Belkide başparmağımın tırnağı kadar küçük olacak. Zor ama zor olan güzeldir dimi? Bonsai gibi :) |
gerçek kuş yuvası bahçede düştüğü yerde duruyor ..kuşun topladığı bitkilerin tohumları çimlendi üstünde...malesef foto ve tarama sorunları yaşıyorum....
googlede iyi örnekler var nest olarak ararsan... |
1 Eklenti(ler)
İşte bonsai ve kuş yuvası ;)
Eklenti 5095 |
bu bonsai konusunda tek sözüm hayranlık olabilir...
|
bir incirim var kaya üstü tarzı denemeyi düşünüyorum..
eski yapılarda da incir çıktığını düşündüm ve bir bina yıkıntısından çıkmış gibi kaya üstü tarz deneyebilirim belki.. bir sürü minik tuğla yapmam gerekecek.. |
Alıntı:
|
bu da benim kuş yuvalı bonsai çizimim.
Eklenti 5096
Ne kadar güzel duruyor değil mi? |
ince otlar toplanacak..biçimlendirilecek sonra on milimden daha büyük olmayan yumurtalar ya da yeni çıkmış yavrular yapılıp yuvaya konulacak...
ooy memet senin işin zor umarım ikiden daha fazla istek olmaz bonsai kuş yuvasına.. bence bu çok hoş bir fikir oldu ... bir örnek varmı acaba bu türden... |
kuşlar
Eklenti 5097
Bu olur mu? |
Neden olmasın ;)
|
Alıntı:
|
|
Minarai bunlar sanırım Ruslara ait. Doğal motifler kullanmayacaksak kullanacağımız dekorlar, biblolar bize ait olsa daha iyi olmaz mı?
|
O açıdan düşünmemiştim pardon..Ben görüntü olarak değerlendirdim,elinde testiyle bir köylü kızı olarak düşündüm..
|
Ben de görüntü olarak dikkat etmemişim. :)
|
Alıntı:
|
Bende bonsaime salıncak kurucam, çocuk sallanacak üstünde 2 tane. Biri ayakta biri oturacak :)
|
Ha ha ha sidarta iyi afallamıştır ama değilmi. Güzel bir hoşgeldin oldu, gerçi ben demiştim.
O kuş yuvaları neden bize doğru, yumurtalar düşmezmi? :D Ayrıca onu o şekilde ören bir kuş vara ayrıca tebrik ediyorum. :) |
kuş deyip geçme akla zarar yuvalar yapan kuşlar var.Geçen sene yuvasına muflonla takviye yapmış bir kuş yuvası gördüm ağaçta..
|
Alıntı:
|
Bahcıvan' nın salıncak fikri de güzel olur. Yapması da kolay:)
|
Salıncak kısmı kolayda o çocuklar kafamı karıştırıyor. ;)
|
Önce bonsaileri yapıp bitirsek:) benim daha 1 tanecik bile bonsaim yok. Ama olursa çaput işini kesin yapacağım. Başı bağlı kadın figürünüde kendim uğraşıp yaparım gerekirse... Murare mutlaka mangal ve piknik konusunu işlesin. Şiddetle istiyoruz:))
|
Aklıma şöyle birşey geldi;
Hani mimarlar projesini yaptıkları binaların maketlerine insan, hayvan, eşya gibi objeler yapıyorlar ya; onlardan birini bulsak ta nasıl yapılacağını sorsak, malzeme falan neler gerekiyor diye... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025