![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2008
|
Teşekkür ederim Ali Bey, ama bu zamanı göze almadan da bu türleri bulmak zor.Onlar büyüye dursun ben de kendimi elde ettiğim fidanlarla geliştireyim.Onlar büyüyünce bir ustalık dönemi eseri olacaklar inşallah.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhabalar. Bu bonsai'yi eşim almış yapı marketten. http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1337457169 Türünün ne olduğunu biliyor musunuz, nasıl bir bakım uygulamam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok memnun olurum, teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Tekrar merhaba. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-11-2012
|
Bonsaimin türünü bilmiyorum :/
2012-11-30 18.13.03.jpg bu tür hakkında bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Türünün ne olduğunu ve özelliklerini bilmiyorum. //Burda yeniyim// |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
Merhaba Arkadaşım Elinizdeki Bonsai bir Fukien Tea (Carmona microphylla)dir.Hassas bir türdür.Kışın 12-24 derece arası rahat eder.Su ihtiyacına dikkat edilmesi gerekir.Toprak hafif kuruyunca sulanması gerekir.En iyisi küçük bir kap alıp içine su doldurun ve Ağacı kapın içine oturtun.Yaklaşık 10 dakika sonra çıkarıp yerine koyunuz.İyi bakıldığı zaman küçük beyaz çiçekler açar.Nisan ayından Eylül ayına kadar Ağacın gelişme döneminde her 2 haftada bir gübre verilmesi gerekir.Sonbahar ve Kış aylarında ise ayda bir defa gübre vermek yeterlidir. Daha fazla bilgi için memnuniyetle yardımcı olabirim. Saygılarımla..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-08-2009
|
Merhabalar, bu bitkinin türü nedir acaba? Bakımı vb. için araştırma yapıcam, tür konusunda bilgim olursa, ona göre daha detaylı araştırabilirim diye düşündüm. Düzenleyen bseh : 04-12-2012 saat 15:10 Neden: Fotoların foruma yüklenmesi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bonsai |
|
|