agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Yeni başlayanlar için yardım
(https)

Beğeni Düzeni196Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-11-2006, 15:25   #1
Ağaç Dostu

turunç's Avatar

Giriş Tarihi: 15-10-2006
Galeri: 5
Çok teşekkür ederim hepinize tek tek. Fazla zararı benim psikolojime verdiler. Eşim çok soğukkanlı davrandığı için bende öyle fazla tepki vermedim.

İstanbulda komşuluk yok diyenlere de burdan sesleneyim; tüm komşular tek tek gelip geçmiş olsun dediler. Hatta evi ben elleyemedim onlar ve akrabalarım topladılar...

Fazla zarar yok sadece altınları alıp çıkmışlar. Kırıp dökme yapmamışlar. Ama inanılmaz dağınık bir hale gelmişti. Tüm bunların üstüne üst katta oturan ev sahibi geldi ve eşimle tartıştılar. Beni asıl üzen bu oldu. Kapıcıyı işten çıkardığından beri tüm daireler tek tek soyuldu. En sonda bizim evi soydular. Lütfen dikkat ediniz. Çalınan eşyaların maddi değeri sorun değil ama manevi olarak değerli olanları tekrar yerine koyma şansınız yok.

Son olarak bir duyum aktarayım; yeni metot hırsızlar saksıları devirip toprağını karıştırıyormuş. Altınlarını buraya koymayı düşünenlere iletirim. Ben öyle yapmadım çünkü benim çiçeklerim dünya kıymetlisidir.

turunç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-11-2006, 15:39   #2
Kaybettik...

praecox's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2006
Galeri: 21
turunc bey,
öncelikle büyük geçmiş olsun. gözümün önüne benim eve girmişler gibi bir de manzara oluştu. Gerçi bende onların işine yarıyacak altın vs yok ama dediğiniz gibi benim başıma gelmiş gibi hayal ettim de... benim orkidler etoburlar saksılarından sokülmüş... yerlerde sürünen kıymetlerim... onlarsa üzerlerine basmış...

ve bir sür manşet

evine giren hırsızı orkidelerini karıştırdı diye elleri ile boğan doktor... çıldırdı...!

bu gibi durumlarda evde onlarla karşılaşmamak da en iyisi sanırım.
tekrar geçmiş olsun nebatlarınızın ciddi hasar almadığını umarım.

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025