View Single Post
Eski 27-11-2006, 06:55   #497
Lioness
Guest

turunc

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi turunc
Bonsaireef gidince el ayak çekildi burdan. Hergün siteye uğrayanlardan bazıları da yok bugün. Bu durumu bilse üzülürdü bence.. Bende çok üzgünüm, ama ona verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum. Ayrıca bu durum böyle devam ederse Bonsaireef' in bonsainin gelişmesi ve yayılması için harcadığı çaba boşa gidecek. neyse..

Ben yinede bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla burdayım. Bonsaiye de elimden geldiğince devam edeceğim. Eminim bonsai ile ilgilenen tecrübeli dostlarımız bizi yalnız bırakmaz. Hevesinizin kırılmamasını, hep ilk günkü gibi devam etmesini diliyorum. Hep birlikte daha güzel bonsailer yapmak umuduyla herkese iyi geceler sevgili dostlar...

Gençlik her millet için önemli bir kuvvettir. Bilinçli ve sorumluluk sahibi bir gençlik, o milletin umududur, geleceğinin güvencelerindendir. Atatürk

Bu sözler sizin ve sizin gibi bu forumda tecrülerini paylaşan bütün arkadaşlar için de geçerlidir.
Bende hergün uğruyordum ve uğruyorum ama mesaj yazmıyordum. Hiç merak etmeyin hepinizin gayret ve tecrübelerini dikkatle takip ediyoruz. Önce konuşacak kadar bilgi ve tecrübe sahibi olalım, ondan sonra bizlerde bazı şeyleri sizlerle paylaşırız. Şimdilik okumakla yetiniyoruz ama bu takip etmiyoruz anlamına gelmez. Sakın ola ki hevesiniz kırılmasın !!!! Anlaştık mı dostlarım?

Biraz daha yazarsam galiba yaşım da ortaya çıkacak
Hepinize selamlar

Not: Istanbul'da hangi semtte oturuyorsunuz?

Düzenleyen Lioness : 27-11-2006 saat 06:58 Neden: renk dğiştirme
  Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön