![]() |
|
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın Tura . Bakın bir kuş resmi daha geldi. ![]() İşte yine kuş .. Suluboya ile yapıldı. Aslında iki kuş var ama birini yok ettim ![]() İşte yapamadığım suluboya kuş resmi. ![]() Kuşların sesini duymak isterseniz bloguma beklerim. ![]() iki kum tanesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
Hatalarını bilince insan, yaptığı şeyi beğenemiyor sn. Tura. Blogumu beğenmenize ve izlemenize ayrıca sevindim. Her zaman beklerim. Bloğa yorumlarınızı da beklerim. Sizin çalışmalarınız nasıl gidiyor ? Yok mu yeni yapılanlar. Görelim artık . ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
176 numaralı mesajınızdaki ilk sergilediğiniz çiçek resmine hayran kaldım ellerinize yüreğinize sağlık, içim açıldı hepsi çok güzel ama hani o tam beni kalbimden vurdu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kuşlara ben de bayılıyorum ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Tura, sizi bu konuda yüreklendirmiş olduğum için bir kez daha mutlu oldum. Çok güzel olmuş tabağınız. İyi ki gitmişsiniz kursa, bakın ne cevherler varmış içinizde. Tebrik ederim, ellerinize sağlık. Yaptıkça bize resimler ve sunarsanız memnun oluruz. Sevgili Ayhat, güzel sözlerinize teşekkür ederim. Ben de severek yapıyorum çiçek resimlerini. Sevgili Sahire , ah keşke koşabilsem. Ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Hobi kursu olması nedeni ile kopyalama yöntemi ile yapabiliyorum henüz. Ve tüm resimlerde hocamın düzeltmeleri mevcut. Kendi yoluma , profesyonelliğe gitmek benim için çok uzak. Olmaz değil tabii ki, fakat çok çok çok çalışmam lazım. Sizin kuş resimleriniz dikkatimi çekmişti . Çok güzellerdi. Şimdi sizin gibi bir ressamdan bu sözleri duymak beni daha da motive etti , çok teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim .Bende bu yıl öğrendim Sn.SDurul. Normal boya kalemi gibi aynı. Boyadıktan sonra su ve fırça ile sulandırıyorsunuz , suluboya oluyor. Faber Castel markası. Aquarell diye geçiyor aslında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beğendiğinize sevindik jineop. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Göz ve gaga öylesine iyi çalışılmış ki gerçek gibi. Mukemmel bir kalem çalışması olmuş. Sulandırmayın bence . Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-06-2010
|
Süper olmuş Füsun Hanım... Ancak bu kadar gerçekçi olabilir.. Çok başarılı bir çalışma ... Ellerinize sağlık... Bahçenizi de resimlerinizi de yakından takip ediyorum.Hepsi çok çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Asbilgiç bu sefer bende beğendim ![]() Sn.ekc o ağlayan çocuğu asamıyorum duvara. Onu öyle gördükçe üzülüyor herkes. Gizli gizli , kıyıda köşede ağlıyor zavallı. Öperim tamam . Veeee günün misafiri Tura, nefis olmuş gerçekten. Gördükçe daha çok seviniyorum. Ellerinize sağlık. Devammm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler . Kuru sulu kalemlerimi de çok sevdim. Bakalım şimdi onunla sulu çalışma yapacağım. Ne yazık ki seramik başlayamadı sevgili Tura. Bir tek günüm var onu da resme ayırdım . Ama size öneririm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Pastel atınız çok güzel. http://www.agaclar.net/forum/919957-post197.htm Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Tura, mavisiz bir şey yapamıyorum sanırım. Elim hep maviye gidiyor gerçekten. ![]() Sn. Yücel özlem; ben zebraları nasıl zürefa yapmışım , hiç aklım almadı ![]() Beğeniniz için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||
Ağaç Dostu
|
Sizin at resmi ile ilgili, kardeşimle aramızda geçen yazışma: Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |