![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elinize sağlık. Resim iyice usta olmaya başladı. Yakında kendi resimlerinizi göreceğiz gibime geliyor. Evet başlasın... hatta siz cevabı beklemeden Mersin'de bir de araştırma yapmış olmalısınız. Hangi kurs nerede diye? Adalet Hanım, çok iyi bir uğraş, keyif alacagınız bir şeyler mutlaka vardır. Halk Eğitim, Belediye Meslek Edinme kurslarına bir bakın derim. Size eğer varsa ''Sabun Yapımı'' kursunu tavsiye edeyim. Cicili, bicili, kokulu,renkli,çeşitli sabunlar yapıyorsunuz. Harika şeyler. İnceler misiniz bir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende de bir yetenek olduğu kesin, ama ben bulup çıkaramadım senelerdir ![]() Profesyonel olmayan tüm çalışmalar çok ilgimi çeker, bunlar arasında Müzik ve Resim ilk sıradalar. Seramik de çok güzel bir çalışma olur. Hayırlısı bakalım ![]() Alıntı:
Yukarıda da belirttiğim gibi, devam ettirmek konusunda endişelerim var. Bitkiler, hayvanlar gibi kurslar da bağlayıcı oluyor. Oysa ben kafama estiğinde kapımı kilitleyip çıkmayı seviyorum. Yaylada olmam da zorlayıcı sebeplerden biri, yaz kursları için her hafta Mersin'e inmem gerekir. Şimdi diyeceksiniz ki, "yeterince istersen bir yol bulursun", inanın çok isterdim. Sizin gibi seramik yapmak, Füsun gibi resim yapmak ya da bir Türk sanat müziği korosunda söylemek. Şimdilik en kolay öğrenebileceğim fotoğrafçılık kursu gibi geliyor, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum çünkü. Diğerleri gibi çok uzun zaman da sürmüyor, dedim ya, hayırlısı bakalım ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Şu Mersin'in sıcağı yok mu... öldürüyor beni. Tece'de bir yerimiz var...bu sıcaklar yüzünden gelip gitmem. Çocuklar şenlendiriyorlar orayı...dolayısı ile size hak veriyorum. Hayırlısı dediğinize göre, bazı düşünceler aklınızdan geçiyor gibi...biz bir sevinçli haber diye yorumlayalım onu. Bekliyoruz efendim. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|