![]() |
|
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Uzun zamandır bu sanat eserlerinizi ziyaret edememiştim. Her biri birbirinden çok değerli. Ellerinize, emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
|
Füsun hanım...o kadar güzel çalışmalar yapmışsınız ki hepsi birbirinden güzel fakat sadeliği seven bir insan olarak #32 daki sulu boya çalışmanız beni çok etkiledi...başarılarınızın devamını dilerim...saygılar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2008
|
Çalışmalarınızı beğeni ile izledim. Başarılarınızın devamını dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Çalışmalarınızın hepsi çok güzel. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Füsun abla çok beğendim çalışmalarını zevkle baktım hepsine ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Tomurcuk demek ablacım yöresel ağız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2011
|
hepsini çok beğendim ellerinize sağlık. Bende yeni başladım yağlı boya kursuna henüz kara kalem çalışması yapıyorum,umarım bende sizin kadar iyi öğrenebilirim ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
|
Bende bilmiyordum ne demek olduğunu, iyi oldu bu Tömürcek. Şöyle değiştir sende nikini o zaman, Bay Tömürcek ![]() Sn. elve , çok teşekkür ederim beğendiğiniz için. Çok çalışınca olur tabii ki neden olmasın. Hepsini toplu halde görmek isterseniz linke tıklayabilirsiniz. Size de başarılar dilerim, benim yeni dönem kursumda haftaya, karakalemle yeniden başlıyor. RESİMLERİM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Füsun hanım çalışmalarınız çok güzel elinize sağlık.... Hangi semtte oturuyorsunuz bilmiyorum ama eşim belmek kurslarında ebru ögretmenliği yapıyor. Hem ebru hemde resim için yardımcı olur. Sincan belmekteki resim hocamız çok tecrübelidir.Kuru sulu tekniği ile resim yapmaktadır.Tavsiye ederim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Sn füsunANK, Bugün tüm resimlerinizi dikkatle inceledim ve hayran kaldım. Daha önce resimlerinizi takip etmediğime de çok pişman oldum açıkcası. Bundan sonra sıkı takipçinizim ![]() Elleriniz dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
resimlerinize baktım baktım baktım hepsi çok güzel, paylaştığına çok memnun oldum teşekkürler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Sn. füsunANK, ellerinize sağlık şaheserler yaratmışsınız,sizi gönülden tebrik ediyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Füsun'cuğum; Dün bloğuna bir mesaj bırakmıştım, bloğu kullanmasını bilemediğim için sanırım kaydedilmemiş ![]() "Profil seçin" seçeneğinden "Anonim" olana tıklamıştım, neyi seçeceğimi bilemediğimden ![]() Canım, seni canı gönülden tebrik ediyorum. İnsan isteyince her şeyi başarabilirmiş demek ki. Ama, içinde bu yetenek de varmış be güzelim, iyi ki resime başlamışsın. Gurur duyuyorum seninle. Başarılarının devamını diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize çok teşekkür ederim. Yine sevindim , mutlu oldum. Sn.beyz66 ben Çankaya'da oturuyorum. 3 yıldır belmek öğrencisiyim. Bu yıl yine aynı kursa kaydımı yaptırdım. Belmek hocaları gerçekten seçilmiş iyi hocalar. İlginiz için çok teşekkür ederim. Sn.Tura biraz ağır gidiyor bu sene benim çalışmalar. İnşallah renklenir sayfamız. Yaz kursu bitti, bu hafta kış kursu başlıyor. yaz kursundan kalma bir yağlıboya tablom var, kışa da ona devam edeceğim bakalım. ![]() Sn.sakaki, sizler beni takip ettikçe ben yürekleniyor ve cesaretleniyorum. Teşekkür ederim. Sn.elve, teşekkürler ![]() Sn.secretgarden, bende gönülden teşekkür ediyorum. Adalet ablacığım, blogumu ziyaterine çok çok memnun oldum. Mesajını doğru yazmışsın. Yayınlandı mesajın. Evet iyi ki başlamışım dimi. Sen de başla bence bir kursa. Sende de vardır bir yetenek mutlaka.Mesela seramik kursuna git. Dimi sn.Tura, başlasın dimi ? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
yağlı boya ilk defa perşembe deneyeceğim yaşasın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elinize sağlık. Resim iyice usta olmaya başladı. Yakında kendi resimlerinizi göreceğiz gibime geliyor. Evet başlasın... hatta siz cevabı beklemeden Mersin'de bir de araştırma yapmış olmalısınız. Hangi kurs nerede diye? Adalet Hanım, çok iyi bir uğraş, keyif alacagınız bir şeyler mutlaka vardır. Halk Eğitim, Belediye Meslek Edinme kurslarına bir bakın derim. Size eğer varsa ''Sabun Yapımı'' kursunu tavsiye edeyim. Cicili, bicili, kokulu,renkli,çeşitli sabunlar yapıyorsunuz. Harika şeyler. İnceler misiniz bir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende de bir yetenek olduğu kesin, ama ben bulup çıkaramadım senelerdir ![]() Profesyonel olmayan tüm çalışmalar çok ilgimi çeker, bunlar arasında Müzik ve Resim ilk sıradalar. Seramik de çok güzel bir çalışma olur. Hayırlısı bakalım ![]() Alıntı:
Yukarıda da belirttiğim gibi, devam ettirmek konusunda endişelerim var. Bitkiler, hayvanlar gibi kurslar da bağlayıcı oluyor. Oysa ben kafama estiğinde kapımı kilitleyip çıkmayı seviyorum. Yaylada olmam da zorlayıcı sebeplerden biri, yaz kursları için her hafta Mersin'e inmem gerekir. Şimdi diyeceksiniz ki, "yeterince istersen bir yol bulursun", inanın çok isterdim. Sizin gibi seramik yapmak, Füsun gibi resim yapmak ya da bir Türk sanat müziği korosunda söylemek. Şimdilik en kolay öğrenebileceğim fotoğrafçılık kursu gibi geliyor, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum çünkü. Diğerleri gibi çok uzun zaman da sürmüyor, dedim ya, hayırlısı bakalım ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
|
Şu Mersin'in sıcağı yok mu... öldürüyor beni. Tece'de bir yerimiz var...bu sıcaklar yüzünden gelip gitmem. Çocuklar şenlendiriyorlar orayı...dolayısı ile size hak veriyorum. Hayırlısı dediğinize göre, bazı düşünceler aklınızdan geçiyor gibi...biz bir sevinçli haber diye yorumlayalım onu. Bekliyoruz efendim. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|