View Single Post
Eski 03-10-2012, 13:31   #267
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Adalet ablacığım, blogumu ziyaterine çok çok memnun oldum. Mesajını doğru yazmışsın. Yayınlandı mesajın. Evet iyi ki başlamışım dimi. Sen de başla bence bir kursa. Sende de vardır bir yetenek mutlaka.Mesela seramik kursuna git. Dimi sn.Tura, başlasın dimi ?
Füsun'cuğum, başlamak çok kolay, önemli olan devam ettirebilmek, öyle değil mi?

Bende de bir yetenek olduğu kesin, ama ben bulup çıkaramadım senelerdir

Profesyonel olmayan tüm çalışmalar çok ilgimi çeker, bunlar arasında Müzik ve Resim ilk sıradalar.
Seramik de çok güzel bir çalışma olur.
Hayırlısı bakalım

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tura Mesajı Göster
Evet başlasın... hatta siz cevabı beklemeden Mersin'de bir de araştırma yapmış olmalısınız. Hangi kurs nerede diye?
Adalet Hanım, çok iyi bir uğraş, keyif alacagınız bir şeyler mutlaka vardır. Halk Eğitim, Belediye Meslek Edinme kurslarına bir bakın derim.
Size eğer varsa ''Sabun Yapımı'' kursunu tavsiye edeyim. Cicili, bicili, kokulu,renkli,çeşitli sabunlar yapıyorsunuz.
Harika şeyler.
İnceler misiniz bir.
Sayın Tura;
Yukarıda da belirttiğim gibi, devam ettirmek konusunda endişelerim var.
Bitkiler, hayvanlar gibi kurslar da bağlayıcı oluyor.
Oysa ben kafama estiğinde kapımı kilitleyip çıkmayı seviyorum.

Yaylada olmam da zorlayıcı sebeplerden biri, yaz kursları için her hafta Mersin'e inmem gerekir.

Şimdi diyeceksiniz ki, "yeterince istersen bir yol bulursun", inanın çok isterdim.
Sizin gibi seramik yapmak, Füsun gibi resim yapmak ya da bir Türk sanat müziği korosunda söylemek.

Şimdilik en kolay öğrenebileceğim fotoğrafçılık kursu gibi geliyor, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum çünkü.
Diğerleri gibi çok uzun zaman da sürmüyor, dedim ya, hayırlısı bakalım

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön