agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Üyelerin Bonsai Çalışmaları > Yarım Kalmış Bonsailer
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-03-2007, 12:26   #6
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Galeri: 232
Senol Dalkiran hos geldiniz. Bonsai de, resim ve heykel gibi bir sanat dalidir[tek farki bonsainin hic bitmemesi surekli uzerinde calisma gerektirmesi] sizin gibi bir resim hocasinin hic zorlanmadan guzel bonsailer yapacagini biliyorum.
Bence, hic hazir bonsai almayin[satilanlarin bir cogunun sadece ismi bonsai, vereceginiz paraya yazik] bonsai forumlarini okuduktan sonra, bir fidanciya gidip, sececeginiz bir agacla, kendinizin yapacagi bonsai, o cicekcide gordugunuz bonsaiden, cok daha guzel olacaktir.
Turkiyede de yasalar, dogadan agac sokmeyi yasakliyor. bunun yaninda ozel alanlardan izin almak sureti ile agac sokebilirsiniz, yine de ozel alan bile olsa dogadan agac sokme, bilgi gerektiriyor. Dogadan agacin nasil sokulecegine dair yazilmis bircok yazi var onlara bir goz attiktan sonra agac sokmeyi denemen, sokecegin agacin yasama sansini artiracaktir.
Simdiden kolayliklar ve guzel bonsailer yapmani dilerim.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025