![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2006
|
Şule / Penjing (minyatür doğa)
Aylar önce bir dere kenarından getirdiğim kayanın mevcut oyuklarını genişletmek üzere bugün işe koyuldum. Bula bula mermer benzeri bir kaya bulduğumdan, rüzgar misali ancak tozlarını süpürebildim. Dolayısıyla bu küçük oyuklara ağaç yerleştiremezdim. Ben de sardunyayla bir kaç bitkiyi daha kullanarak penjingi (minyatür doğa) bir heceleyeyim dedim. Bakalım düzgün hecelemiş miyim? ![]() Daha önce kayanın bu yüzünün ön yüz olmasına karar vermiştim. Tornavida ve çekiçle heykeltraşlık yapmaya çalıştığımı fotoğraf üzerinde görebilirsiniz. ![]() ![]() Sardunyayı elimde evirip çevirip kaya üzerinde konumlandırmaya çalışırken bu yüzün ön yüz olması gerektiğine karar verdim. ![]() Sardunyanın dallarını birleştirmek üzere sarmıştım ama birleşmemiş, ya da ben bekleyemedim. ![]() ![]() Penjingde kullanmayı düşündüğüm bitkiler. ![]() Yine aylar önce Adıyamandaki bir tepeden bulduğum taşlar. Bonsaide kullanılan taşlara benziyor diye aldım. Sellerle tepeden aşağı sürüklenmişti. Beyaz taşlar deniz kenarından, sonra kullanmamaya karar verdim. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|