View Single Post
Eski 04-11-2006, 14:24   #18
gallus
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-07-2006
şimdi bu başlığı biraz daha zenginleştirmek açısından bir iki çalışma da ben ekliyeyim dedim. ilk 3 resim nişanlımın trabzon çaykara maraşlı köyü yakınındaki orman ve sıcakova yaylasından tamamıyla doğal bitki örtüsünden toplayarak hazırlamış olduğu bir çalışma( adı ne olur bilmiyorum ama bu başlık biraz daha uygun geldi.bir heceleme çalışması daha) kendisi bu bitkileri acaba yaşar mı diye denemek için toplamışve yaşamışlar.çok hoşuma gittti ve sizlerle paylaşmak istedim. içindedeğişk kara yosunu türleri, yoncalar, eğrelti otları ve çok daha güzeli yabani cylamenler var tomurcuklarıyla bekliyorlar. bu cyclamenler doğada üzerlerine kar yağdıktan sonra karların arasından çiçeklerini çıkartıyorlarmış. kar sorununu nasıl çözelim diye düşünüyoruz. hoş bu gün istanbula da kar yağdı ya

ikinci çalışma ise bizim sağdan soldan toplayarak yaptırğımız basit bir çalışma bunu da paylaşmak istedim...

benim çok hoşuma gitti ya sizin?
DSC03659.JPG
DSC03660.JPG
DSC03666.JPG
bu çalışmanın bir eksiği var o da karadeniz yaylalarının demirbaşı komar çiçeği yani sizin de bildiğiniz gibi namıdeğer adıyla açelya.......

bu biraz basit kaçıyor ama olsun
DSC03667.JPG
DSC03668.JPG

iyi seyirler

gallus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön