agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Peyzaj, Bahçe Düzenleme > Yapılacak İşler Takvimi
(https)

Beğeni Düzeni5Beğeniler
  • 3 Gönderen Lilium
  • 1 Gönderen Ahmetbey07
  • 1 Gönderen Embrujo

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-11-2012, 19:33   #4
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-11-2012
Arkadaşlar öncelikle acemi bir forum üyesiyim ve affınıza sığınarak bir kaç sorum olacak.

Yeni evli bir çiftiz ve yaşamaya başladığımız dairenin arkasında 25-30 metre karelik bir bahçe var. Biz burasını düzenlemek istiyoruz fakat ikimizde toprak ve bahçecilik peyzaş gibi konulardan bir haber durumdayız.
Bu arada İstanbul ili Şişli ilçesi Kurtuluş semtinde oturuyoruz.

Öncelikle bahçemiz bakımsız durumda ve ben öncelikle toprağın biraz verimli hale gelmesi için bellenmesi ve gübrelenmesi gerektiğini düşünüyorum, acaba kasım ayında olmamız (malum havalar baya yağmurlu) bunlara engel midir? Sanki ekim ayında yapılması gerekiyordu gibi ama ancak kendimizi toparladık ve bahçeyle ilgilenmeye başlayabileceğiz.
Eğer bellemekte bir sorun yok derseniz gübre konusunda nasıl ve nereden temin edebilirim bilginiz var mı? Ve nasıl bir gübre kullanmalıyım? Aracımız yok ve ne kadar bir gübre gider hiç bilmediğim şeyler. Maliyeti ne olur?

Sorularım biraz dallı budaklı olmuş olabilir ama forumu bir kaç haftadır takipteyim sizler gibi bizimde güzel bir bahçemiz olsun istiyorum.Yaza bahçenin bir kısmını çimlendirip oturmak istiyoruz, diğer bir kısmını da sebze ekerek organik birşeyler yetiştirelim diye hayal kuruyoruz hayırlısı bakalım.

çiftçi5234 beğendi.
Embrujo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
bahçe, bakım, lilium, soğan, yetiştiricilik

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025