agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 1 Gönderen fatih88
  • 1 Gönderen yağmur

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-08-2013, 18:27   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-05-2013
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 118
yumurtalı sekerci boyası

burada,pek yenmiyor,ama amerika kanada, gibi,yerlerde oldukça yemegi,konservesi yapılıyor,
burada yenmemesinin sebebi,zehirli olması,normalde,zehirli,gerek yemek,kitabında,
iki kez haşlanıp,suyu degiştirilip,yenebiliyor,bir sürü yazı,okudum,en az iki kez haşlanıp suyu degiştirilecek,en fazla emin olmak adına 3 kez haşlama suyuda degiştirebilir,birde baharda,nisan ayında ,ilk çıkan filizler,yumuşak oluyor,birde meyve ve yapraklar, acılmamış oluyor,yani bitkinin dalında kırmızı bir kızarıklık olmayacak,yani bitkinin dalı yeni açmış,kesinlikle yeşil olucak,kırmızıya döndümü yenmez zehirli oluyor,bunun içinde bilen bir botanikçiden yardım almak gerekebilir,ama aıds ve kanser hastalıklarında kullanılan güçlü bir antiviral içerern bu bitki,amerikada oldukça favori,oldukça açıklayıcı,bir,pişirme toplama teknği var,10 dklık egitici olması bakımından,izlenmelidir....
Name:  Fotoğraf0126.jpg
Views: 1914
Size:  72.0 KB
Name:  Fotoğraf0137.jpg
Views: 1890
Size:  73.0 KB
Name:  Fotoğraf0138.jpg
Views: 5765
Size:  71.0 KB
Name:  Fotoğraf0152.jpg
Views: 1660
Size:  73.7 KB

fatih88 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025