agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 24-08-2013, 18:13   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-05-2013
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 118
doguda,bu çakşırın yemegi yapılıyormuş,siirt,hatay,erzurum bölgesi,gibi,adı çasır diye geçiyo,kızartma,salamura,tursusu yapılan bu yemegin,toplanış yöntemi,pişirme yöntemi,kaç kere haslanır,nasıl yenir,tarifini,bekliyorum,yöredeki,abilerimizden,b ir paylasım yapabilirlerse çok sevinirim,yaprakları yeniyormu,sadece dalımı yeniyor,haşlanıp,çok faydalı birçok hastalıga derte deva olan çakşırın,zehirli,zehirsiz,türleride varmış,bi paylasabilirseniz ,çok sevinirim,ilk 2-3-4 resimdeki,çakşırlar bizim marmara bölgesine ait,digerleri internetten dogu yöresine aittir,yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler.....

fatih88 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025