agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri > Yabani Ot Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni26Beğeniler
  • 1 Gönderen Kiraz
  • 1 Gönderen Benol Hazaroğlu
  • 1 Gönderen Tura
  • 1 Gönderen Kiraz
  • 1 Gönderen masukim
  • 1 Gönderen Gülçiçek Çolak
  • 1 Gönderen ekc
  • 1 Gönderen toprak5552
  • 3 Gönderen kaknus
  • 5 Gönderen jeozuu
  • 3 Gönderen kaknus
  • 1 Gönderen Lazuti
  • 2 Gönderen Müjgan Yılmaz
  • 2 Gönderen kaknus
  • 2 Gönderen Lazuti

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-03-2014, 22:19   #15
Ağaç Dostu
 
kaknus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-05-2012
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 249
Bahar gelip sırganlar topraktan çıktığında hemen toplanıp pişirilir.Yaylaya çıkıldığında ilk sırgan toplanıp pişirilir.Taze sürgünler toplanıp suda haşlanır. Suyunda ezilip mısır unu ve sarımsak katılarak pişirilir. Mısır ekmeği ile beraber müthiş bir lezzettir. Çorba kıvamında olsa da "sırgan çorbası" denmez. O sadece sırgandır.
Name:  DSC04289.jpg
Views: 860
Size:  69.8 KB

kaknus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025