![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Arama butonunda farklı bir konuda arama yaparken tesadüfen bu başlığı buldum.Birkaç satırda ben yazayım dedim. Sizler et,kıyma,tavuk,balık,salam,sucuk,sosis,köfte,acılı adana,lahmacun,pizza,tost,burger ve adını sayamadığım yüzlerce,hatta binlerce yiyecek **** yemekten hiç birini Yemiyor musunuz Eğer cevabınız Yemiyorum ise **** Vejeteryan iseniz,avcılara her türlü lafı söyleyin,belki haklı olmayabilirsiniz ama en azından eleştiri için büyük hakkınız var demektir. Eğer cevabınız Evet Yiyorum ise; Avcı ve avcılık hakkında konuşulabilecek tek konu,yapılan avcılığın,kanunlara,kurallara,avcılık etiğine ve insanlığa uyup uymadığıdır. Zira önünüze gelen,içinde ne eti olursa olsun,Anti-vejeteryan bir yemek içerisindeki tavuğun bıçakla mı yoksa silahla mı öldürüldüğü ne farkederki??? Sonuçta o tavuk öldürülmüş,size yemek olmuştur.Sizde yersiniz.Bu kadar basit. Uzun uzun avcılık etiğini konuşmak,yazmak istemiyorum,çünkü birçok arkadaş yeterli kurala değinmiş.Ama çok kısa ve net olarak diyebilirimki; Etini yemeyeceğim hiç bir hayvana namlu doğrultmam.Ha bıçak ha silah,hepsi aynı.Allah bu hayvanları insan oğlu yesin diye yaratmış.Yoksa sokaklarımızda hindistandaki gibi inekler dolaşmaya başlardı ![]() Avcılık dağlarda spor yaparak dolaşmak,bu esnada avlanıp karnını doyurmaktır. Spor olsun diye can yakılmaz. Evde karısına,çocuklarına söz geçiremeyen baskı altındaki erkeklerin,dağlarda gariban yaban hayvanlarına zarar vermesi avcılık değildir. |
|
|
|
|
|