Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi omereser
AVCILIK ZAAFIMIZ
( Eski köşe yazılarımdan. )
.
|
Bu köşeyi görmemişim.
Bu sayfada kaç tane avcılık yapan var.
Diğer uğraşlarında, kaç kişinin avcı yazıyor. (fişleme başlamıştır)
Önce Sn. omereser' den başlayalım. (ve eski yazılarından)
Sn.omereser, siz bir defa avcılık yapmıyorsunuz. (avcı değilsiniz demedim, çünkü herkez avcıdır buna kadınlar da dahildir)
Avcılık yapan biri '' AVCILIK ZAAFIMIZ'' diye bir başlık kullanmaz.
(ZAAF); yani en zayıf tarafınız. İnsan en zayıf tarafını kullanmaz.
Yani siz kuşları vuruyor da, sonra ağıt mı yakıyorsunuz?
Avcılık yapmadığınız şuradan da belli, bu başlığı attıktan sonra hiç bir katkınız olmamış, aksine av ve avcılığı ti' ye alan iki karikatüre teşekkür bile etmişsiniz.
Yukarıdaki karikatürlere karşı olduğum anlaşılmasın, ben de çok severim böyle şeyleri, eğlenceli bulurum.
Zira avcılık, karikatürlerden, avcılık fıkralarında edebiyatımıza kadar uzanan bir kültürümüz aynı zamanda.
Yukarıdaki yazınız da, daha ilk yazınızda, avcılığın kötü, olumsuz yönlerinden başlamışsınız.
Böylece avcılık yapmayanlara gizli bir çağrı ve avcılık yapanları da, sanki küllemeye yakalanmış domates gibi üzerine kükürt atarak baskılamışsınız.
Ne güzel arkasından gelen mesajlar da pembe dizi gibi olmuş.
Yani bu gün ava gitmiş ve dört tane kuş vurmuş, yukarıdaki bir avcı bu yumuşatılmış, baskılanmış ve trübün desteği arkasına alınmış bir ortamda 'ben ava gittim şunları vurdum' diyemiyecek. Yine ne güzel...
Sn. omereser,
yazdığınız bütün eski yazılarınızı alın, gelin.
Ve hatta (olmayan) avcılık deneyimlerinizi ve bütün bildiklerinizi, bilgilerinizi...
ALIN GELİN LÜTFEN.
Rastgele
(sıradaki mesajlara da cevap verilecektir)