agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Yabani Hayvanlar > Yabani Hayvanlar / Genel
(https)

Beğeni Düzeni15Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-01-2012, 22:57   #1
Ağaç Dostu

syılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-01-2012
Sn. Gcakar, eklediğiniz resimlerin avcılıkla olan bağlantısını kuramadım. Açıklarsanız memnun olurum doğrusu.

Avcıları, yavru kedileri öldürüp, köpeklerin kuyruğuna teneke bağlayan, sapanla serçe öldüren, sokakta aç hayvan gördü mü 'oh ne güzel, ölsün acından' diyen insanlar sanmıyorsunuz umarım.

syılmaz Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 29-01-2012, 23:39   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-02-2011
Sayın syılmaz cevabınızı şu an gördüm. Evet, fotoğraflar kedi ve köpeklere ait ama içeriği tüm canlılarla ilgili. O afişlere yaban hayvanlarının fotoğraflarının yerleştirilmesinin olabilirliğini düşünmeden yazmışsınız. Ayrıca bir kedi yavrusu ile bir ayı yavrusu arasında fark olduğunu da düşünmüyorum. Diyeceksiniz ki avcılar yavru hayvanları avlamaz, peki aç kaldıklarında karınlarını doyurur, üşüdüklerinde ısıtırlar mı?

Güzin Çakar Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 29-01-2012, 23:42   #3
Ağaç Dostu

syılmaz's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gçakar Mesajı Göster
Ayrıca bir kedi yavrusu ile bir ayı yavrusu arasında fark olduğunu da düşünmüyorum. Diyeceksiniz ki avcılar yavru hayvanları avlamaz, peki aç kaldıklarında karınlarını doyurur, üşüdüklerinde ısıtırlar mı?
Yanıma gelirse neden olmasın?

Eski 02-02-2012, 10:19   #4
Ağaç Dostu

syılmaz's Avatar

Alıntı:
Ayrıca bir kedi yavrusu ile bir ayı yavrusu arasında fark olduğunu da düşünmüyorum. Diyeceksiniz ki avcılar yavru hayvanları avlamaz, peki aç kaldıklarında karınlarını doyurur, üşüdüklerinde ısıtırlar mı?
Sn. Gçakar, biraz geç oldu ama fotoğrafı yeni bulabildim bilgisayarımda. Kaynağı hala bulamadım ama arıyorum, bulursam eklerim. Yalnız bir av forumundan bu fotoğrafı indirdiğimi ve sahipsiz bulunan bir yavrunun avcı biri tarafından beslendiğini okuduğumu hatırlıyorum ki ben ya da benim gibi düşünen birinin de böyle bir olay karşısında tereddütsüz aynı işi yapacağından emin olabilirsiniz. Avcının tek derdinin avlanmak olmadığını anlatmak için ekliyorum fotoğrafı.

Eski 02-02-2012, 11:10   #5
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-02-2011
Sayın Syılmaz
Verdiğiniz linki okuduğumu söyleyip, teşekkür edip ayrılmak istiyordum ki, eklediğiniz fotoğrafı gördüm.

Yıllar önce, avcı diye geçinen bir serseri (sizlerle alakası yok, siz de bana hak vereceksiniz ), o zamanlar, daha çok küçük olan oğlumun eline, kendi vurduğu 2 tane minik sincabı verip; -Bak nasıl vurdum ! demesi için bana göndermişti. O sincapların öldürülmesine, hiç bir mantıklı açıklama yapılamaz. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, bu örnek için aynı fikirde olmamız lazım.

O halde, biz av-avcı karşıtlarına değil de, bilinçli avcı olduğunuzu söyleyen sizlere büyük iş düşüyor. Aranızdaki bu gibi kişileri eğitin, ayıklayın,psikoloğa gönderin, neyi nasıl yaparsanız yapın, halledin.Ve bize iç acıtan fotoğraflar yerine, yukarıda eklediğiniz türden, içimizi ısıtacak fotoğraflar gösterin...

Güzin Çakar Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 02-02-2012, 11:23   #6
Ağaç Dostu

syılmaz's Avatar

Alıntı:
Sayın Syılmaz
Verdiğiniz linki okuduğumu söyleyip, teşekkür edip ayrılmak istiyordum ki, eklediğiniz fotoğrafı gördüm.

Yıllar önce, avcı diye geçinen bir serseri (sizlerle alakası yok, siz de bana hak vereceksiniz ), o zamanlar, daha çok küçük olan oğlumun eline, kendi vurduğu 2 tane minik sincabı verip; -Bak nasıl vurdum ! demesi için bana göndermişti. O sincapların öldürülmesine, hiç bir mantıklı açıklama yapılamaz. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, bu örnek için aynı fikirde olmamız lazım.

O halde, biz av-avcı karşıtlarına değil de, bilinçli avcı olduğunuzu söyleyen sizlere büyük iş düşüyor. Aranızdaki bu gibi kişileri eğitin, ayıklayın,psikoloğa gönderin, neyi nasıl yaparsanız yapın, halledin.Ve bize iç acıtan fotoğraflar yerine, yukarıda eklediğiniz türden, içimizi ısıtacak fotoğraflar gösterin...
Elinize sağlık Sn Gçakar, güzel bir yazı. Emin olun elimizden geleni yapmaktan çekinmeyiz.

Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025