![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-01-2012
|
Sn. Pria, sizin yazdığınız kaynaklarda da avın mübah olduğu tekrar tekrar vurgulanmış. Zevk için öldürülmez demiş, zevk için öldürmüyoruz. Aldığımız zevk hayvanın ölmesinden, ya da nasıl öldürdüm ama? gibisinden hava atmak için değil. 1500 kere de bunları yazsam, size kendimi ifade edemeyeceğimi biliyorum. Kısaca, verdiğiniz örnekler benim düşüncelerimi çürütmüyor. Zaten verdiğiniz örnekleri içeren linkleri ben daha önce kendim ekledim foruma. Ayrıca merhametsiz falanda değiliz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Konuyu çarpıtıyorsunuz, yaptığınız iş tıpkı birine iftira atmak için ses kasedinden kelimeleri cımbızla seçip, sadece o kısmı yayınlamak gibi. Düzenleyen syılmaz : 30-01-2012 saat 20:00 Neden: İmla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
mesajınız olduğu gibi yerinde duruyor. ben sadece konuyu vurguladım, iftira değil . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Avcıların, ister bilinçli,ister bilinçsiz olsun zevk almaktan daha çok ilkel insani dürtülerle hareket ettiklerini düşünüyorum. İlk çağlarda insanoğlunun hayatta kalması için gerekli olan bu dürtülerin, halen devam ettirilmesi belki kişileri tatmin ediyordur, ama zaten büyük zararlar verdiğimiz doğal yaşamda yeri olmamalıdır. Sayın syılmaz,bütün forumu ya da çoğunluğunu karşınıza almış, kahramanca fikirlerinizi savunmaya devam ediyorsunuz. Medeni cesaretinize hayran kaldım ama kesinlikle yazdıklarınızın hiç birine katılmıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Canınız sağolsun Sn. Gçakar. |
![]() |
![]() |
![]() |
|