agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Yabani Hayvanlar > Yabani Hayvanlar / Genel
(https)




Beğeni Düzeni15Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-01-2012, 21:32   #11
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Burada kimse konuya sizin baktığınız taraftan bakmıyor.
Ağaçlar.net'te çok sayıda avcı üye var hemde gerçekten çok sayıda, önceki konulardan bulabilirsiniz, zaten eski bir üye olduğunuza göre benden daha iyi biliyorsunuzdur. Onların burada yazmaması sadece benim böyle düşündüğüm anlamına gelmez.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Sizin anlamamakta direndiğiniz konu bir canlıyı, spor için öldürme hakkını kimin verdiği? Sizin bu hakkı nereden aldığınız? Bana bunun cevabını yazın.
Spor canlıyı vurmak değildir, avdan eli boşta dönsem kendimi spor yapmış sayacağımı daha önceki mesajlarımda belirtmiştim. Bu hakkı nereden aldığıma gelince, kanunlardan tutunda inanç sistemime kadar herşey bana bu hakkı veriyor. Bunu kaç defa yazdığım halde neden hala soruyorsunuz anlamıyorum.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Allah'ın verdiği canı Allah alır? Her şey gelir insan vicdanında düğümlenir kalır! Ya sudan havadan -sizce şahane ve tersi ispatlanamayan- bahanelere sarılarak işlenen cinayetlere çanak tutar, ortak olursunuz veya bir şeylerin ucundan tutar kaldırmaya çalışırsınız. Seçim sizin.
Tekrar tekrar söylüyorum, ya bu işin içine Allah'ı katmayın, ya da katıyorsanız avcılığın günah olduğuna dair delil gösterin. İslam sizin yorumlarınıza göre oluşmuyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster

Devede kulak işlerle uğraşmak, bizler İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca gibiyiz, maksat safımız belli olsun. Çok çok güçlüler zaten dünyayı ateşe vermişler, üstelik bu ateş İbrahim'in ateşi gibi içindekini yakmayan bir ateş değil, sona doğru hep birlikte gidiyoruz.

Belki de Nemrut'un burnuna kaçan sinek oluruz belli mi olur? Hiç umulmadık şekilde bir şeyleri düzeltiriz.
Her iki durumda da bizim içimiz rahat biz bize bırakılan emanete ihanet etmedik.
Yolunuz açık olsun, selametle...

syılmaz Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025