![]() |
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar bunlar otların biçildikten sonraki bahçemin hali otlar kurumuş topladık ters çevirdik
|
4 Eklenti(ler)
bunlarda tarlada ot faciasına rağmen hayatta kalıp yaşamaya devam eden 1 yaşındaki gojilerim yıkılmadık ayaktayız diyorlar
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bir önceki mesajıma baktımda ( http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=2579 ) oldukça yavaş büyüyorlar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir öneri, Form üyesi egetropikalden 3 çeşit alın. Hem zamandan kazanırsınız, hem de kaliteden. Kesinlikle değer. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar Goji Berrynin kurutulmuş meyvelerini isteyen benimle iletişime geçebilir ve içinden tohumları ben şahsen çimlendirebildim ama yazlıkta unutunca kurttum fadalarınaa gelince çin krallarının yediği bu meyvenin halkdan birinin yemesi yasaktık performans arttırıcı bolca eneji verici vede anti againg bir meyvedir isteyen iletişime özel mesajdan geçebilir.
|
Alıntı:
Benim iki yıllık fidanlarda biraz çiçek var.Açmaya da devam ediyorlar.Taze meyvesini merak edenlere göndermek istiyorum.Kendim de merak ediyorum.Saygılarıla |
Alıntı:
ben Cinden ve ABD den NQ-1 getitirdim. aynı tohumlar güneş, sıcaklık, su ve toprak yapısına göre değişiklik gösteriyor ki buradan da şu sonucu çıkarttım illere göre değişik tür ve çeşit araştırması yapılması lazım. Sanırım 1-2 sayfa önce bir mesajda bir ağaç sever 250 000 tane bahçeye dikim yapacağını kolon ve kültür çalışmalarını da yurt dışında yaptırdıklarını söylemişti bu tür girişimciler ilerde türkiyede bu meyvenin ticari amaçlı üretimini sağlayacak kişilerdir. pazara nekadar çok ve ucuz girerse millet olarak bu değerlerden yararlanmış olunacaktır. |
Alıntı:
Peki şu uç alma dedikleri işlemi yapmak gerekir mi acaba? Kıyıp da yapamıyorum bir türlü. Bir tanesinde denesem mi acaba?:confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sayın meyvelitepe gojilerinizin son hali nedir?
|
|
Bende ıkı adet aldıgım gojılerımı buyutuyorum
su anda çok hızlı sürgun verıyorlar yaklasık 70 cm vardır her gun bakıyorum çiçeklenme varmı dıye ne zaman çiçeklenır acaba |
Alıntı:
|
Alıntı:
uç alma işlemini mutlaka yapın.Tepelerini kesin ki gövde yapısı güçlensin ve çok dallı bir yapıya kavuşsun.Ayrıca goji meyvesinin ağacında yayılmacı bir özellik var.Bunun da bilinmesinde yarar görüyorum.saygılarımla |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kolaylıklar dilerim.. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl tohumdan yetiştirmiş oduğum göjilerde çiçeği ve meyva oluşumunu merekla bekliyordum erhalde bu yıl meyva vermeyecekler diye umudumu kesmiştim ki, gezinirken gözüme çarpan çiçekler bazılarında meyva tutumuda olmuş, sevinçime neden oldular. Yeni ürünü tadabileceğiz kızarmalarını bekliyorum.
Eklenti 230643 |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
sayın mdemirbaş, siz ne zaman tohumları ekmiştiniz?
|
1 Eklenti(ler)
gojilerimin bazılarının üstünde yeşil yeşil böcekler çıktı nedir çaresi????????
|
1 Eklenti(ler)
hızla gelişiyorlar
|
2 Eklenti(ler)
Artık meyve yemek istiyorum, ama benim bitkimin çiçekleri meyveye durmadan dökülüyor.
Nedir bunun sebebi:confused: Eklenti 230882 , Eklenti 230883 . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025