![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Benim Avustralya kara dutu geçen kışı çıkardı dış mekanda.Bu yılda kurumaz'sa daha kurumaz. geçen hafta hala ayakta ben burdayım diyordu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Benim avustralya karadutun biri
Gelişme güzel oldıu sürgün boyları çok iyiydi. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
hmm.. ne diyeceğimi bilemiyorum doğrusu şimdi bu avustralya kara dutu değildir desem bunu bilemem siz bu fidanı nereden aldınız acaba ankara gibi soğuk biryerde sizin duta birşey olmazken üstelik küçücük fidan benim koca dutum trabzonda donuyor sizcede tuhaf değilmi. birazdan ankaranın geçen yılki en düşük sıcaklığına bakacağım ve buraya sonucu ileteceğim |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
History : Weather Underground burada 2011 ocak tan bugüne kadar gerçekleşen en düşük sıcaklık -14 olarak görünüyor şuda varki ben trabzonu takip ediyorum bu sitede gerçekleşen ısının üstü veriliyor şöyle yani trabzonda - 4 gerçekleşiyorsa bu sitenin sonuçlarında - 2 filan oluyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
History : Weather Underground bu sonuçta trabzonun geçen bir yılı en düşük -2 görünüyor tabi benim dutum geçen yıl donmadı 2 yıl önce dondu sanırım -5 filan olmuştu tabi bu benim tahminim linkini verdiğim site dutumun donduğu tarih aralığında en düşük sıcaklığı -3 olarak gösteriyor ne dersiniz benim dut light mı ankaradaki akrabalarının -14 lerde donmadığını kendisine söyleyip sitemde bulunacağım belki yüzü kızarır |
|
|
|
![]() |
|
|