![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşallah diyerek başlayayım söze ![]() Sayın bari'nin ürünlerini görünce, aynı iklim özelliklerinde olmamıza rağmen orada ürünün bol, burada çiçek bile olmaması beni düşündürüyor yani. Ya sayın bari'nin bir sırrı var ya da ben, of neyse işte beceriksizim galiba ![]() Şaka bir yana ben çiçek böcek beklerken bu gün yine kötü sürpriz yaptı ahududu ve yapraklarında yanıklar ile karşıladı beni. Dün bir şey yokken bu gün bunlar olmuş. Bu sıcağa o da dayanamadı demek ki Hemen daha az güneş gördüğü bir yere aldım, takipteyim.Diğer ahududunun yaprağının bir tanesinde ise boncuklar var Ne yumurtası bilmiyorum ama çok sevimliler. Parlak yeşil ve sıra sıra öyle güzel görünüyorlar ki Yalnız bana böcek yumurtası için biraz iri geldiler ya neyse, bakalım ne çıkacak içinden. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Minik karaka black böğürtlen fidemizin koparmaya kıyamayıp üzerinde bıraktığımız bir tomurcuğu bir de çiçeği var. Besleyebilirse büyütür, besleyemezse düşürür diyerek bırakmıştık. Bakalım ne olacak? Kültür böğürtlen çiçeklerinin iki katı büyüklüğünde bir çiçek. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
Yeni sürgünlerden bir kaç meyve eklemek istedim. 1-2 güne sürgünlerin resimlerini ekleyeceğim maşallah 3-3.5 metreyi geçtiler. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Payım nerede efendim?. Küçük kardeş muamelesi mi acaba ?. Sağlıkla yeyin ve sağlıkla kalın inşallah. Elin meyvesi bizim çenemize vurdu- özürler. Şaka tabii ki. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahududu, böğürtlen |
|
|