![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Niye ahududu aldınız o halde?Sizxe iç mekan bitkisi diye mi sattılar? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şükran hanım çok haklı, bazen heves edip evde **** bahçede bir bitkiyi yetiştirmek istiyoruz ama onun ihjtiyaçlarını **** yetişme özelliklerini çok dikkate almıyoruz. Böğürtlen, ahududu hatta diğer pekçok çalı türü bitki değil saksıda bazen çok verimli bir toprakda bile yetişmekte güçlük çekebilir. Bir begonvili ankara da yetiştiremezsiniz, laleyi antalyada zor yetiştireceğiniz gibi.... Birde bitki satıcılarına dikkat etmek gerekli... Hele İstanbuldaysanız.... Lale diye adasoğanını, zambak diye olmadık kır bitkisini satıyorlar.... Ters lale diye çiçek pazarında adasoğanı satanı gördüm, itiraz ettim "abla sen başka yerden alışveriş et" dedi bana satıcı!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ben çok sevdim ve fikirlerine saygı duydum arkadaşlar ismini cismini olamasa bile eşkalini, dükkanının çiçek pazarındaki yerini yurdunu öğrensek de biz de onu dinleyip, ondan alışveriş etmesek, ettirmesek, ne dersiniz?Milletçe birlik ve beraberliğe olan ihtiyacın gittikçe arttığı bu günlerde hiç olmazsa o saygıdeğer arkadaşın dileğini yerine getirebilsek, ne güzel olur Hadi bilmeyeni hoşgörelim ama niyeti bozukları görüp, duydukça dayanamıyor, tepki vermek istiyorum arkadaşlar... Herkese sevgiler, birlik, beraberlik ve dirliğimiz daim olsun... gece... başka yerden alışveriş etmek isteyen abi! |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahududu, böğürtlen |
|
|