![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Uç daldırma ile üretim.. Dikensiz sürüngen böğürtlen tipleri sadece uç daldırması ile üretilmektedirler. Dikensizliğin devamı için sonbaharda sürgünün uç kısmının köklendirilmesi gerekir. Kökten çıkan sürgünler daima dikenli olmaktadır. Dikensiz türlerin çoğaltılmasında büyük dikkat gerekmektedir. Araştırınca farklı bilgiler çıkıyor.. Bir sitede yukarıdaki cümleler vardı... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn . ahmet salih bu Karaka black beni kahretti , hem bu yıl meyve vermedi hem de uç daldırma , hendeğe yatırma sonuç vermedi. Size olan sözümü nasıl tutacağım bilmem . Artık dibinne yanmış organik gübre yığınakları yapıyorum ki bari dipten sürgün versin . Zaten dikenli bir tür kendisi , aşı değil . Çelikle olur derseniz ben çelik gönderebilirim . |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
SEvgili Volare, Bende size sözümü tutabilmek için black butteye uç daldırması yaptım. Şimdilik hızlı bir gelişme içinde. İnşallah sözümü tutacağım. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiç sorun değil ne zaman olursa. Karakablack sorun değil, gönüller bir olsun, bahara dip sürgünü verir zaten. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn . bari , üç yan daldan uç daldırma yaptım . Hendek daldırma yaparken ihmal ettiğim bir nokta olmuş , dalın altından biraz çizmek , zedelemek gerekiyormuş . O düzeltmeyi yaptım , umarım yüzümü kara çıkarmaz Karaka ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben zedelememiştim, bakayım yarın köklenmemişse bende bir çizik atayım. |
|
|