![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2016
|
Alıntı:
![]() 9 gün önceki halini bilmiyorum ama köklendirdikten sonra mı ektiniz, yaklaşık bu şekilde mi geldi? Nazarım değmez korkmayın Şunun için soruyorum. Benimkilerin (1687 nolu mesaj) durumu neredeyse hala aynı. Üçünün bir saksıda olmaları, sopa şeklinde gelmeleri, belki yaşları? tabii sorun. Toprağınızda katkı maddesi (gübre, iz element..) kullanıyor musunuz? Sulama sıklığınız ne oluyor ve toprağa nakletmek için sonbahara kadar beklemeli miyim?Emeklerinize sağlık, saygılarımla. Erhan Aksoy |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sürgünler vardı ama yapraklar daha sonra çıktı. Devamını göreceğiz. Toprağını hiç dağıtmadan nakledebilirsiniz veya 11 ayı bekleyin. 1687 Nolu mesaja baktım, o toprak çok kuru geldi gözüme. Sulama ritmi herkesin kendine has, toprağa işaret parmağımı batırıp toprak nemine bakıp sularım. Yüzeyin kuru olması altının da kuru olduğunu göstermez. Öyle gübre bombardmanı yapmayı seven de bir insan değilim, bazen fazla gübre ters teper ![]() Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2016
|
Alıntı:
Önemli bir farkımızı unutmuşum. Sıcak İzmir - Soğuk İstanbul ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
İzmirde Rubus idaeus 'Fallgold' buldum. Aldım ve oyalanmadan büyük boy bir saksıya diktim. Bu seneyi burada geçirsin. Sonbaharda tekrar düşünürüm. ![]() ![]() Rubus phoenicolasius (Japanese Wineberry) de vardı. Daha önce öldürdüğüm için almaktan vazgeçtim. Ürün ithaldi. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunca heves boşa gitti. Sanırım Zenfidenın tedarikçisi etiketleri karıştırdı. Aldığım iki Ahududu da Falgold çıktı. Yine Japon Ahududum yok. Tadları mükemmel, üzüldüm desem pek de üzülmedim. ![]() ![]() ![]() Ekşinin tonu bile yok, tatlı mı tatlı, dokusu diri bir meyve, çok beğendim. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahududu, böğürtlen |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|