![]() |
|
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
|
Alıntı:
Şöyle bir deneyimimi aktarayım. Elimde boysenberry fidanlarının bir kısmı bahçe toprağında bir kısmı da büyük saksıdalar. Gerek besleme gerekse güneşlenme üstünlüğü saksılarda olduğu için bahçedeki boysenler daha asidik ve mayhoş oldular. Onların tamamı reçele ayrıldı, saksıdakiler ise taze tüketimde kimseye yetmedi ![]() Örneğin ben şimdiye kadar ne bahçede ne de saksıda forumdaki arkadaşların yetiştirdiği lezzette domates yetiştiremedim. Hep arkadaşlara özenip durdum.Ya da ne bileyim bir başka yerde yetiştirilen tatlı ve aromalı böğürtlen benim bahçemde asidik ve oldukça ekşi oldular. Bunda sözünü ettiğim etkenler çok önemli rol oynuyor diye düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
ahududu, böğürtlen |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|