![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-06-2013
|
izmirde gümrükte takılabilir aslında aramızda bi tane gümrükçü olabilir mesela parasıyla ona da bi kökcük sadece vermediğiniz için gıcıklık yapabilir mesela ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
35 £ takılmaz hiçbir yere ![]() Sn.KAYAHANN siz hele bağınızın, bahçenizin, bitkilerinizin resmini yükleyin siteye, görelim. Bu konuda ehil olduğunuzu görürsek bitki veririz. Kaç kişiye verdim İzmirde Karaka black,kimseden ses çıkmıyor . Öldürmek için de verilmez ki ![]() Bu bitkileri yetiştirmek her yiğidin harcı olsa her fidanlıktan 3-5 liraya alırdık ![]() Bulmak zor olduğu için bunca masrafa ve meşakkate katlanıyoruz elimizin hamuruyla ![]() Bakmak da zor belli ki, Bursada semt pazarlarında bile ahu ve böğürtlen bulunurken, İzmirde hiç görmüyorum. Büyük marketlerde bile ![]() Hal böyleyken... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Jezebel, Sayın Romantik'ten temin ettiğim karaka black 3 metre boylandı. Ama hala tam bir kalın gövde oluşturamadı. Sanırım 1-2 sene içinde kalın bir gövde oluşturur. Şimdi alttan yaprak döküyor. Yaza 1-2 tabak meyvesini yicez gibi... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. limon_sever çok sevindim. Şimdi çoğaltma zamanı. Kaç dalı var bilmiyorum bitkinizin ama her dal ucunu ufak bir saksıya toprağa daldırın. Bir ay sonra kök saldığını göreceksiniz. Oradan yeni sürgün verecek. Baharda anne bitki ile bağlantısını kesin ve yeni bitkinizi toprağa geçirin. Benim bir ay önce başlattığım daldırmalarım köklendi bile. İkliminiz müsait, çoğaltın elinizden geldiğince. http://s5.postimg.org/gqqv7me53/uc_daldirma2.png |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahududu, böğürtlen |
|
|