![]() |
|
![]() |
#1029 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-08-2008
|
bu sene bögütlen verimi bereketli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Çankırılı
Giriş Tarihi: 28-06-2007
|
Sayın Jejebel, Urla Kuşçular köyündeki bahçemde oldukça fazla miktarda aşılı (dikensiz) böğürtlen var. 10 Ağustos'a kadar olgunlaşmasında bir sorun yokken, bu tarihten sonra kararmama, kararanlarda ise yumuşama oluyor. Sizinki başka bir tür, gördüm. Siz o cinste benzer bir sorun yaşıyor musunuz? Ya da diğer bir deyişle, "sizinkinin hazat tarih aralığı nedir? Yanıtlarsanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2009
|
herkese selamlar, balkonumda (istanbul, hafif rüzgar alıyor.) ahududu yetiştirmek istiyorum hangi türleri önerirsiniz. Bunların tozlayıcıları filan oluyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-05-2008
|
bende saksı içinde yetiştiriyorum.Tadı oldukça ekşi.Reçeli ve meyvesuyu tam bir lezzet kaynağı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
ahududu fidanı alıp saksıda yetiştirmek istiyorum tatlı türleri hangsidir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aşılı böğürtllen aşırı sıcaklardan hoşlanmıyor, sulamak gerekiyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Jezebel böğürtlen ve ahududularınız kıskandıracak güzellikte. Bol verim alırsınız umarım. Ücreti karşılığında sonbaharda köklendirdiklerinizden rica etsem ayıp olur mu acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-06-2010
|
dikensiz, iri taneli, YUVARLAK meyveli olanin tadi cok eksi ve cekirdekli, recel yapmayacaksaniz meyve iriligine ve albenisine aldanmayin derim, rubus brombeere thornfree cesidinin tadini bilen varmi? dikensiz bir tur, yapragi ilginc, passiflora yapragi gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-06-2010
|
bilgi icin tesekkur ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Çankırılı
Giriş Tarihi: 28-06-2007
|
Alıntı:
Siteye bu mesajı yazdıktan sonra yaptığım araştırmada; olgunlaşamama sorununun bu yıl bir çok aşılı böğürtlende görüldüğünü, şu aşamada bir tedavisinin olmadığını ve şimdilik, belirli aralıklarla bakır sülfat önerildiğini okudum. Ayrıca, hafta sonları çok yoğun sulama yapılıyor ve hallerinden memnunlar. Benim sormak istediğim, fotograftaki ahududu ve böğürtlenleri nereden temin ettiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Ağaç Dostu
|
Kaynak bu http://www.blackmoor.co.uk/product_i...oducts_id=1276 güvenli ve tek bitkiyi bile hiç kapris yapmadan gönderiyorlar. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
blogunuzu inceledim ayni zamanda bir sorum oldu...cok tesekkurler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |