![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-08-2005
|
arkadaşlar bu All Gold çeşidinden türkiyede bulabilirmiyiz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sorun şu ki, en azından Ankara'daki fidancılar açısından bu böyle, TİGEM fidanlığı gibi bir yerden almıyorsanız aldığınız fidanın gerçek çeşidini öğrenmek için meyve vermesini beklemeniz gerekiyor. Ankara'da özellikle üzümsülerde kesinlikle ne sertifika, ne bir isim etiketi bulmak mümkün. Bu bağlamda, All Gold çeşidine rastlayabilmiş değilim. Belki diğer illerdeki arkadaşlar bu konuda fikir belirtebilirler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2009
|
Fallgold - Sarı Ahududu
Nisan sonu mayıs başı gibi Bauhaus'ta vardı. bir çok rubus ve ribes çeşidiyle beraber. Bu mevsimde kalmış mıdır bilmiyorum ama büyükşehirlerdeki marketlerden sordurabilirsiniz. Benim mart başında Aydına diktiğim ahududulardan geçen hafta tadımlık hasadım oldu. Nisan sonu Bauhaus'tan aldığım yeni siyah, kırmızı ve sarı türler ise henüz yeni gelişiyorlar. Meyve oluşumları yok henüz. Düzenleyen YeşilSeven : 08-06-2009 saat 17:57 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn emre82; Bulunduğunuz yerin iklimine göre geç sonbahar ya da erken ilkbaharda yaparsanız tutma ihtimalini büyük oranda arttırmış olursunuz. Sonbaharda Ekim-Kasım gibi olabilir mesela. Düzenleyen kopshtar : 16-06-2009 saat 08:54 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahududu, böğürtlen |
|
|