![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Nette bir yerlerde gerçek goji özü verilen kişilerle, sahte goji özü verilen denekler arasındaki kan değerlerini gösteren bilimsel bir deney vardı. Kısa bir sürede süper sonuçlar çıkmış. Bulabilirsem ekleyeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-10-2009
|
merhaba arkadaşlar. Ben Denizli'den Mahir. Hem öğretmenim hem de babadan kalma çiftçilikle uğraşıyorum. Goji meyvesi çok ilgimi çekti. 1,5-2 saatten beri hem yazdıklarınızı okudum hemde internette biraz araştırma yaptım. No1 ning-qi goji fidanı veya tohumunu temin etmeye çalışıyorum. Eğer nasip olursa bu sene bu çevrede gojinin öncüsü olmayı planlıyorum. umarım bir kaç seneye kadar da pazar yaratabiliriz. Tohum veya fidan getirtecek arkadaşlar benimle de irtibata geçerse çok sevinirim. Eğer bende temin edebilecek olursam bu siteden yayınlayacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
Tohumu getirteceğim galiba.
Bu akşam go-goji.com sitesine türkçe mesaj yolladım, tohumlardan almak istediğimi türkçe bilen birinin bu konuda bana yadımcı olmasını istediğimi söyledim. Biraz önce baktım cevap gelmiş No1 ning qi den istemiştim. Bana gelen cevap aynen şöyle: "Kaç tohum istiyorsun? I paypal kabul." Paypalı kullanmadım ne olduğunuda bilmiyorum o yüzden paypalı kullanabilirsem olur dedim bide fiyat istedim; 1000 tohum için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
|
tohumlar geliyor
1000 adet tohum getirtiyorum. goji no1 ning-qi. Türkiye de olmadığı için yurt dışından gelecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Bunda sizi rahatsız eden ne var onu anlamıyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
|
Bilgi
Ben bu sitede sadece bu forumla iştirak oldum şimdiye kadar o yüzden tohum satışı yapılan bi forum olduğunu daha şimdi öğrendim. Gerçi bilsem bile ne farkeder ki ben buraya pazarlamacılık yapmak için yazmıyorum. Ve sanırım bu durum amacı pazarlama olanların pek hoşuna gitmedi. Yok öyle değilse bu kadar karalamaya çalışmanın neden olduğuna anlam veremiyorum. Seneye de göreceksiniz kendi ürettiğim tohumları hiçbir ücret talep etmeden buradan herkese dağıtacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
|
Bu kadar olur...
Tohumlarda maksimum %50 yabanileşme payı olduğu konusundan daha önce bu forumda bi arkadaş bahsetmişti. Benim bildiğimde bundan ibaret. daha önce "%50 yabanileşse bile yabanileşen kısmın cinsi bizim en iyi cins diye bildiğimiz barbarium oluyor o yüzden en kötü ihtimalle %50 iyi cins barbariumumuz olur" diyen arkadaş şimdi kendi yetiştireceği fidanlardan ve ne zaman satacağından bahsedip tohumların şöle kötü böle kötü olduğunu dile getiriyor. Sonra da bana burda tohum satmayalım diyor. Şimdi yorumu size bırakıyorum arkadaşlar acaba kim burda pazarlamacılık yapıyor? Ayrıca beni rakip olarak mı görüyor anlamak mümkün değil. Bu ülke de hiç mi iyi bişeyler yapılamayacak hep mi para üstünde dönecek yapılanlar... Ya da yapılan iyilikler birilerinin işine gelmeyince karalanıp atılacakmı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
|
goji no.1 tohumu
Ama ben devam edeceğim. Evet 400 adet goji no.1 tohumum bana 75 dolar gibi bi paraya geldi geldiği fiyata vereceğim. 400 goji no1=75$+kargo isteyene gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
|
Amerika dan geliyor. Orda okuyan bi arkadaşım var. Alıp bana gönderecek. Fiyatı Tr deki fiyatlara göre baya uygun olacak ama daha tam netleşmedi. tr de 40 tohum 15 lira artı barbarium cinsi. Benim getirteceğim No.1, 1000 tanesi 75$+kargo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Yorumsuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2006
|
Gojilerim çimlenmeye başladı. mahirgs fiat konusunda ben de haber bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2006
|
Nazilli' deki bir evin bahçesinden, meyveleri sulu ancak tadı bir tuhaf. Sayın Sındırgılı' nın gönderdiği tohumlar çimlense karşılaştırma yapacağım ama... Bunların yaprakları ötekiler gibi uzun değil. Ev sahibi kendiliğinden çıktığını söylüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2006
|
Evet sayın Sındırgılı, burada bulunan diğerleri ile de yaprakları farklılık gösteriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2007
|
Bugun toplam 450 adet goji fidanı dikimini bitirdik (L.B). başka örneği yoksa ilk goji tesisi oluştu. 1500 m2 alana 450 adet ve daha önce de diktiğim 100 fidan la beraber 550 fidan oldu. İlk baharda büyük proje 10.000 adet dikimi yapılacak. (Tesisin resimlerini yarın çekim yapacağım.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu resimlerde gözüken fidanları nereden aldınız? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten süper fidanlar satıyor,kendisine bir kez daha teşekkür ederim. http://goji.blogcu.com/ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Bugün Gojilerimi ve kaymak ağaçlarımı yerlerine diktim.Beni şaşırtan, devamlı boya giden gojimin kök yapısının diğerleri gibi gelişmediğini görmek oldu,Drenaj için tabana ufak taşlar döşemiştim.Onlar mani olmuş olabilir diye düşünüyorum.Diğerlerinin kökleri saksıları çepeçevre sarmışlardı. Düzenleyen sındırgılı : 29-11-2009 saat 09:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-11-2009
|
Tohum ya da fide sağlayacak arkadaşlar var mı? Ben de amatör olarak yetiştirmek istiyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-06-2009
|
Tohum ya da fide sağlayacak için tel: 0539 242 3720 geçen sene buradan bulduğum birisi fide satmıştı ama fide çok zayıf olduğu için kurudu tohum olursa daha iyi gibime geliyor Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yaprağını dökmesi bir bakıma iyi çıplak kök olarak transferi mümkün oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |