![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
Hem ne kadar erken ve güzel meyve vermiş , ilginizi ve sevginizi onun üzerinde yoğunlaştırınca harikalar çıkıyor ortaya. Benim bahçemde var ama daha çiçek bile vermediler. ![]() sizinkileri sanki gerçekten tam karşımdaymış gibi hissettim.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
maşaallah
[QUOTE=Eriklibahçe;956537]Saksıda ilk çilek yetiştirme denemem başarıyla sonuçlandı.. ![]() fideden mi yoksa tohumdan mı yetiştirdin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2011
|
![]() İşte bu da benim kızım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Maşallah yenecek duruma gelmişer neredeyse |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
21 tohumdan 6 tanesi çimlendi. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Alıntı:
Afiyetle yiyin inşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
|
Merhaba, Bir yakınım bahçesindeki çileklerden getirdi ancak habersiz yakalandım o an için uygun büyüklükte kap ya da saksı olmadığı için (bence) biraz küçük de olsa ilk bulduğum temiz kaplara geçirdim. Üzerlerinde çiçekleri de var ancak açıkçası endişeliyim çileğin arsız olduğunu biliyorum ancak bu halde tutarlarmı bilemiyorum? **** doğru yapılması gereken başka bir yol var mı? 1. fotoğraf dün ilk ektiğim an ki fotoğraf diğer 2'si ise şimdiki durumları. Bir de olgunlaşan çilekleri topladıktan sonra kalan kolları gövdeden ayırmalı mıyım yoksa üzerinde mi kalmalı? Şimdiden Teşekkür ederim... Düzenleyen zeynep özkaynak : 04-05-2012 saat 10:59 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-05-2012
|
Alıntı:
Suyunu günde bir defa mı koyayım ne kadar koysam iyidir ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
|
Sayın Dintor, keşke yardımcı olabilsem.. Bende konu hakkında bilgili bir üye arkadaşımızdan yol göstermesini bekliyorum.. Umarım çilekleriniz solmazlar.. Ben solma gibi bir sıkıntı yaşamadım ama dediğim gibi yeni ektiğim çileklerin yaşayıp yaşamayacağı konusunda endişeliyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar ben çilek yetiştiriciliğini hobi olarak yapıyorum ,uzman değilim ama nacizane bir iki önerim şu olabilir;çileklerinizi bol güneş alan bir yere koyun ve bol bol sulayın.Çilekler güneşi çok sever ,değişimi hemen farkedeceksiniz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-04-2012
|
benim çileklerde olmaya başladı artık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|