![]() |
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Bu lithopslar da teyzeme gelsin o zaman:cool: (Frezyalarımı bu defa balkon sayfama ekleyeceğim) Lithopsumun ağzı ayrılmadı bir türlü, içerideki yavru kuruyacak diye korkup elimle operasyon yapıp ağzını açtım yavru göründü. :D Eklenti 687121 Bu da kendi kendine bölünüp çoğalan lithopsum, Eklenti 687122 Üç yıldır benimle olan lithopsum, bu da bölünüyor içeride iki taneler fotoda görünmüyor. :D Eklenti 687123 Bu da geçen seneden bölünüp iki tane olan lithopsum. Eklenti 687124 Bu arada bir belgeselde denk gelmiştim G. Afrika'daki lithopslarla ilgiliydi. Toprak üzerinde quartz taşı (beyaz renk) varmış bu taşlar, güneş ışığını yansıtıp fazla ışığın ve ısının bitkilere zarar vermesini önlüyormuş. BUnu duyunca ben de biraz quartz taşı sipariş edip saksı diplerine yaydım. Gördüğünüz beyaz taşlar pomza değil, quartz taşı. |
1 Eklenti(ler)
:cool:
|
Ne değişik sukulent varmış. Başarılar dilerim sayın Suz-i Dilara
|
Kardeşim lithopslarınız tek kelime ile mükemmel.Annem gördü ve yine çok beğendi.Size;önemli olan övgü değil,marifettir kızım.Zaten marifet övgünün annesidir diyor.(Annemden inciler)
Annemden bir tespit daha; Bitkilerin şansına bak.Lüks içinde yaşıyorlar... |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Günün güzel haberi titanopsislerimden ikincisi de açtı, farklı renk çıktı sevindim. :) Eklenti 687538 Eklenti 687539 5lik saksıya yedeklediğim "springtime" da boyuna bakmadan çiçek hazırlığında. Eklenti 687540 |
Bu güzellikler için bizler size teşekkür ediyoruz.
|
4 Eklenti(ler)
Crassula springtime, adı gibi bahar zamanı;) Çiçekleri geçsin saksısını değiştireceğim güzelimin.
Eklenti 688530 Eklenti 688531 Eklenti 688532 Çalışkan arıcık, sabah çok erken saatlerden beri "springtime"da çalışıyor. Eklenti 688533 |
Bütün bitkileriniz çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık, ne güzel bakmışsınız. ♥
|
2 Eklenti(ler)
Aranjmana geçirdiğim titanopsisler çiçek açtı.
|
Alıntı:
Şimdi bu düzenlemeye,özenli bakıma,emeğe,farklı türlerin bir arada uyumuna,taş gibi sağlıklı gelişimlerine ne denir? Sadece sukulent yetiştirmek değil.SANAT denir. Kim görse,kime sorsan aynı şeyi söyler.Kardeşim emeklerine sağlık. Nerede sukulentler diyordum ki ; Geri dönmüşler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025