![]() |
Alıntı:
|
Sayın umutyolcusu merhaba.Sayfanız çiçeklerinizle çok güzel.Gerçekten maşallahları var.Emeklerinize sağlık.
|
Sevgili selen bakmadan ezberden okuduğum gibi yazmışım ,siz haklısınız,kusura bakmayın.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim,bil mukabele... |
Sayın gürcan,teşekkür ederim,sayfama her zaman beklerim:)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
İlk defa çiçeğini gördüğüm,şeklişemali acaipleşen kaktüsüm, çiçeği gerçekten çok harika bir renk...
|
Kaktüs yetiştirmek ayrı bir zevk ve tutku sizin kelimeleriniz dede bu fazlası ile belli bende yeni sayılan bir kaktüs tutkunuyum sizler sayesinde iyiden iyiye bu hevesim artıyor teşekkürler hepinize :)
|
Sayın Umutyolcusu, kaktüslerinize bakma fırsatını bulduğum bu saatte resmen kendimden geçmiş durumdayım bu ne güzelliktir böyle bayıldım inanın. Teker teker beğenmek yerine hepsini birden beğendim ve hatta hayran kaldım ellerinize emeğinize sağlık bol çiçeklerini görürsünüz inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
İki yıl aradan sonra tekrar aranıza dönmek çok güzel,aradan geçen zamanda bazı kayıplarım oldu maalesef ilgilenememekten,üzülmekle beraber kalan sağlar bizimdir deyip önümüze bakacağız inşaallah.
Kışı terasta geçirip bir çok yavru veren kaktüsüm... |
1 Eklenti(ler)
İlk defa bu kladar sert geçen bir kışı dışarda geçiren yılbaşı çiçeğim kısmen de olsa zarar gördü,bazı dalları çürüdü ama neyseki kökler sağlam,maalesef bu olumsuz koşullar altında çiçek açamadık,şimdilerde yeni sürgünler veriyor.
|
1 Eklenti(ler)
Kapalı balkonda duran bu kaktüsüm de yavrulamış;)
|
1 Eklenti(ler)
Kaynana topuzu olduğuna şahit lazım:)
|
1 Eklenti(ler)
Küçük saksılarda sürekli devrilen bu kaktüslerimi bir araya dikiverdim
|
1 Eklenti(ler)
Hızla gelişen sukulentim,ev içindeydi,karınca istilasına uğrayınca terasa yolcu ettim
|
ne mutludur ki size bir çok kaktüsünüz beraberinde bir anınızı canlı tutuyor. farklı illerden farklı anılar.. çiçekçiden alınanlarla kendinizin yaşama tutundurduğu bir olmuyor değil mi
|
Koçtaşın ürünleri pek sağlıklı çıkmıyo maalesef
|
Evet koçtaş kaktüs konusunda sıkıntılı sayın Fulya,zaten bu aralar kaktüz almıyorum,olanları sağ salim tutmaya çalışacağım artık,seneye kendi evimize taşınınca bakarız artık.
Haklısınız sevgili gulin,onların gelişimizi izlemek helede yıllar geçtikçe daha da zevkli oluyor. |
1 Eklenti(ler)
Yılan kaktüsünü 2 yıl önce bir akrabamızdan çelik isteyip dikmiştim,ilk zamanlar tuttu tutmadı,keyfi yok gibi derken bu sene gelişmeye başlaması beni sevindirdi.
|
Sevgili umutyolcusu,sizdeki aloe türündeki çiçeğiniz çiçek açmış.Bu çiçeğin yaşıyla mı alakalı?Benim aloe çiçeğim henüz açmadı.Yavruluyor ama ne yavrular büyüyor ne de kendi.Balkona çıkardım daha kötü oldu.Bakımınız hakkında bilgi verebilir misiniz?Teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Yılan kaktüsümün 4 aylık gelişimi:
|
1 Eklenti(ler)
Yaz boyu güneşte kalan sukulentim hem çok dallandı ve uzadı hem de rengi kızıllaştı.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Toprağı kurudukça sulandı ve yaz kış terasta,Antalya da aldığım yerde bahçede ekiliydi.Ben de bahçeye dikmeyi düşünüyorum bi ara
|
2 Eklenti(ler)
...
|
Alıntı:
Muhteşemmm... |
4 Eklenti(ler)
Sukulentim bir müddet önce çiçek açmış ve çiçekleri uzun süre üzerinde kalmıştı ama ben ancak fırsat bulup ekledim zira şu an çiçekli değil;)
|
1 Eklenti(ler)
Geçen kış olduğu gibi bu kışta kayıplar var maalesef,tabii miliyi evden çıkarmadım daha çok çiçek açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bugün bu kaktüsümün durumunu merak edip saksıdan -zaten çıkmak üzereydi- çıkarıp bakayım dedim,eski kökler kurumuş yeni kök çıkartmaya başlamış inşaallah toparlar kendini.Üstte kalan incelmiş kurumuş kısmı kesmeli miyim?
|
4 Eklenti(ler)
Kaktüsler güncel
|
3 Eklenti(ler)
Bu yıl da çiçek açtık.İki tomurcuk vardı ama ikincisi açmadan düştü.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025