![]() |
Güzellerinizin gelişmelerini fotoğraflardan izlemek çok zevkli oldu. Elinize yüreğinize sağlık.
|
Teşekkür ederim gçakar,bir kaç tane daha var,vakit oldukça ekliyorum.
|
4 Eklenti(ler)
Antalya tatili sırasında bir lokantanın bahçesinde görüp çelik istediğim Aloe,bu yıl ilk çiçeğini açtı.Şu anda 3.yavrusu geliyor.
Eklenti 299254 |
4 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
Echinopsis_oxygona sapsarı açtık.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen ay gittiğimiz Denizli-Pamukkale tatilinde otel sahibinden istediğim Sedum palmeri tuttu sanırım.
|
Güle güle büyütün umutyolcusu.Bu arada Bursa'da bol kaktüs ve sukulent bulabileceğim bir yer var mı?
|
Kusuıra bakmayın sayın MetinEngin,sınav yoğunluğundan uğrayamadım.Geç olmadıysa cevap yazayım.BAUHAUS'ta yeni kaktüs geldiğinde sağlıklı bol çeşit oluyor.Seraları gezmedim,bir şey diyemeyeceğim.
|
3 Eklenti(ler)
İsmini bilmediğim bu kaktüsü de geçen yıl 3 lü olarak aldım,sonra sasksısını ayırdım,pek gözle görünür bir gelişme olmadığı gibi sanki rengi dış yüzeyi bozuldu gibi:confused:
|
2 Eklenti(ler)
Crassula ovata_gollum o da sanırım 1 yaşında.Eve gelirken kopan yaprakları toprağa diktim,yavruladılar ama gerçekten gelişmelerini beklemek sabır işi;)
|
Kaktüsünüzün ismi: neoporteria paucicostata.
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Mustafa bey,acaba dış görünüşündeki değişiklik normal mi? Gözle görülür bir büyümede göstermedi.
|
2 Eklenti(ler)
Asportium asteries 2. ye açtı.Bu sefer tam açılmış halini yakalayabildim;)
|
3 Eklenti(ler)
Gymnocalcium_mihanovichiiÜzerinde bulunan tomurcukları zarar görmesin diye sulamaktan çekinirken bazı tomurcukları kurudu.Bu üç tomurcuk sulayınca gelişti ve açtı,bakalım geriden gelen tomurcuklar açabilecek mi?Bu arada kökte kötüye gidiyor:(
|
Normal. Büyümesi zaman alır. Biraz sabırlı olmak gerek.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaaa bunlar ne güzel şeyler böyle...
|
Sizdeki Aloe Vera'nin aynisindan bende de var.Cicek actigini ogrenince cok sevindim.Bende de var.:)Umarim ben de cicekli gunlerini gorebilirim. Aloe Vera'mi kesilmis ve copun yanina atilmis halde bulmustum.Neyseki bana denk geldi.:) Yoksa atilip gitseydi yazik olacakti.:)
|
Çiçekli halleri harika bu kaktüslerin.Ellerinize sağlık.
|
Aşılı kaktüsün çiçek rengi çok güzelmiş.Emeklerinize sağlık,sevgiler...
|
Arkadaşlar,uzun zamandır siteye uğrayamadım.Buyaz benim için çok yoğun geçti.Bir ay yeni atanan personele verilen hazırlayıcı eğitim,ardından yaz kursları ve ramazan bayram derken ancak tatile çıkabildim.
Sayfamı ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum.Bundan sonra bitkilerimle daha fazla ilgilenmeyi umuyorum.Sanırım onları ihmal ettim biraz ve kayıplar var:( |
sayın umutyolcusu tek kelime ile ...................... MEST OLDUM..................
|
2 Eklenti(ler)
Teyzemin taa kurban bayramında bayram şekeri niyetine hediye ettiği kaktüsüm,Echinopsis oxygona yani kaynana topuzu...
|
2 Eklenti(ler)
...
|
2 Eklenti(ler)
ilk defa açan kaktüsüm...
|
1 Eklenti(ler)
Teyzemin 2.hediyesi geldiii...Teyzemde resmen ağaçlaşmış halde bu çiçek
|
4 Eklenti(ler)
Gece uykusunu feda etmeye değer her halde..
|
2 Eklenti(ler)
Aloe veranın avizeleri;)
|
1 Eklenti(ler)
Asportium asteries çiçeğine anlık yetiştim,biraz sonra baktığımda kapanmaya başlamıştı...
|
3 Eklenti(ler)
Tacımızı giydik çok şükür...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025