![]() |
Haworthialar
1 Eklenti(ler)
Kış sert geçiyor.Bahçeye 2 kat naylon kullanarak yaptığım serada bile dün gece donan sukulentler olmuş.Bunlar içeride yer bulan şanslılar.
Eklenti 360813 |
Titanopsis düzenleme
3 Eklenti(ler)
|
Haworthialar-2
1 Eklenti(ler)
|
Lithops düzenlemeleri
5 Eklenti(ler)
|
Kış fotoğrafları
5 Eklenti(ler)
|
Sayın yamadorian 2 resme hayran kaldım .
Haworthialar-2 bu ne güzelliktir . Saksi ustalıgınız ve renk uyumu zaten nefesimi kesiyor . |
Bu fotoğraflar ve aranjmanlar tam birer sanat örneği...
Bunların bazılarından çok güzel duvar tabloları çıkar. Bitkilerinize diyecek söz yok zaten. Ellerinize sağlık. Keyifle takip ediyorum başlığınızı. |
41 kere maşallah. içim giderek baktım özellikle lithops lara allahım bu nasıl bir güzelliktir diye diye :) ellerinize sağlık yine kendini anlatan çok güzel çalışmalar olmuş. harikasınız :)
|
Harika..Emeğinize sağlık .
|
düzenlemeleriniz harika.emeğinize sağlık.özendim..
|
Sunumlarınız tam bir görsel şölen, imrenerek bakıyorum. İzlemek çok keyifli Ellerinize sağlık.
|
Crassula Morgan's Beauty ve arkadaşı
1 Eklenti(ler)
|
Bu işin pirisin üstad,maşaallah...
|
Harika saksılar, harika bitkiler, harika düzenlemeler ve harika fotoğraf çekimleri... Sayfalarınızda dolaşmaktan çok keyif aldım Sayın Yamadorian. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
|
Dinlendiğimi hissediyorum bu sayfayı dolaşırken... Fotoğrafların güzelliğini mi, bitkilere gösterilen özeni mi yoksa saksıları mı öveyim bilemedim.
Çok güzeller, özendiriciler. Ellerinize, emeğinize sağlık sevgili yamadorian. |
Sanatçı olduğunuzu saksı ve arajmandan anladım sonra baktım ki fotoğraf sanatçısısınız,muhteşem bir zevk ve kalite ruhunuza sağlık...cevapladınızmı bulamadım ama saksıları nereden temin ediyorsunuz saksılarda sıradan birinin ürünü değil...
|
Teşekkür ederim Gizsu, saksıları kendim yapıyorum, fotoğrafçılıkla birlikte seramikle de uğraşıyorum elimden geldiği kadar.
|
Çok hoş görüntüler, Morgan's Beauty bir ara bende edinmiştim tatile gidip geldiğimde tek ölen o olmuştu,bakalım bir daha ne zaman bulurum.
|
Bende eskiden yonetmen yrd.yapiyordum yaraticiliginiza ve ozeninize hayran olmamak mumkun degil saksilar ve arajmanlar sanat gercekten alkisliyorum:)dun bende denedim farkli bir saksi yapmayi herkesin harci degil bir form bulamadim:))
|
Alıntı:
|
Çok güzeller. Ben bitkiler kadar saksılara da bayıldım.;)
|
Alıntı:
Umarım benim minikler de böyle güzel aranjmanlarda yer alırlar... |
Uyanmaya başlayan lithopslar
5 Eklenti(ler)
En kalabalık olan lithops saksısında hareket başladı.Bazıları sadece kendi gövdelerini yenilerken bazıları ikiye bölünerek çoğalıyor.Eski gövdeler tamamen kuruyana kadar sulamaya başlamıyorum.15-20 gün sonra azar azar sulamaya başlarım.Sonra gelsin çiçekler...
Eklenti 372741 Eklenti 372742 Eklenti 372743 Eklenti 372744 Eklenti 372745 |
Inanilmazsiniz gercekten,bu nasil bir zevk,yetenek,özen ve yaraticilik malzemeleri nereden toparliyorsunuz merak ettim yani kaya tas vs.hepsi ayri mesai:)
|
Teşekkür ederim.Düzenleme yaparken bitkilerin en iyi kamufle olacağı ortamı yaratmaya çalışıyorum.Sukulentlerin çoğu ve lithopsların tamamı doğada yetiştikleri yerlere uyum sağlıyorlar.Kullandığım taşları,kayaları,dal parçalarını v.s bitkinin rengine ve dokusuna göre seçiyorum.
|
4 Eklenti(ler)
Selamlar, uzun zamandır yeni fotoğraf yükleyememiştim.Sukulentler uyandıkça paylaşmaya devam edeceğim.
İlk olarak haworthia magnificia.Çiçek açmaya hazırlanıyor. Eklenti 381744 İkincisi crassula falcatadan bir detay fotoğrafı.Bu sukulent tam bir tasarım harikası. Eklenti 381745 Üçüncü fotoğraf euphorbia obesa.Sanırım çiçek açacak. Eklenti 381746 Dördüncü fotoğraf daha önce paylaşmadığım bir lithops(lesliei) düzenlemesi.Yeni gövdeleri görünmeye başladı. Eklenti 381747 Umarım bu bahar herkes için bol çiçekli geçer.Saygılar,sevgiler.. |
sayın.yamadorian tasarımlarınız ve bitkileriniz çok güzeller ellerinize emeğinize sağlık
|
merhabalar;
tasarımlarınızı çok beğendim... tebrik ederim |
Çok güzel hepsi. Özellikle lithops düzenlemelerine bayıldım. Çekimler de çok iyi. Gözüm, gönlüm , içim açıldı her birine baktıkça.
Vazgeçtim hepsine bayıldım :) |
Tam bir sanatçısınız;fotoğraflara,sunuş biçiminize, yaptığınız saksılara,düzenlemelere hayran hayran bakıyorum.
Bu arada yanılmıyorsam sizi Ev&Bahçe dergisinin bu ayki sayısında gördüm. :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025