![]() |
Sukulentlerim
5 Eklenti(ler)
Eklenti 289765
Crassula Cv. Moonglow Eklenti 289766 Crassula Perforata Eklenti 289767 Eklenti 289768 Eklenti 289769 http://yamadorian.blogspot.com/ |
Yeni bir kaktüs ve sukulent sever ile sayımız çoğalıyor. Aramıza hoşgeldiniz.
|
Hoşgeldiniz Sn yamadorian.
|
2 Eklenti(ler)
|
Sayın yamadorian sayfanız hayırlı olsun.Yeni bir kaktüs sayfası ve yeni bir kaktüs sever olarak aramıza katılmanıza memnun oldum.
|
Sn.yamadorian sayfanız hayırlı olsun.Hoş geldiniz.
|
Sn.yamadorian sayfanız hayırlı olsun hoş geldiniz.
|
Aramıza hoş geldiniz sizi aramızda görmek güzel. Yeni sayfanız hayırlı olsun.
|
Bu sukulentlere bir aradayken bakınca sanki marstan veya başka bir gezegenden gelme bitkiler gibi gorunuyorlar :)
Sayfanız hayırlı olsun! |
5 Eklenti(ler)
|
Sukulentlerim
3 Eklenti(ler)
|
Fark yaratan sunumlarınız ile sukulentlerin sevilmesi kaçınılmaz. Bugüne kadar gördüğüm en güzel saksı dizaynları. Tebrikler.
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Bir bonsaisever bakışıyla sukulentlerinizi sunmuşsunuz. Hoşgeldiniz, bol çiçekli günler.
|
Sayın yamadorian sizi burada görmek ne güzel. Hoşgeldiniz.:) Düzenlemeleriniz gerçekten harkulade. Dünya çapınada. Sizden çok şey öğreneceğiz. Selamlar.
|
Biz bu ağaçlar.net.sayesinde kolleksiyonculuk ve üreticiliğin yanında,araştırmacılıkla beraber dekorasyonculuğu da öğreneceğiz sanırım:)
|
5 Eklenti(ler)
Taşların içinde yetiştirdiğim sempervivumlar
Eklenti 291052 Eklenti 291053 Eklenti 291054 Eklenti 291055 Eklenti 291075 |
1 Eklenti(ler)
Kurumuş ağaç gövdeleri de bu düzenlemelerde kullanılabilir.Bu ağaç gövdesini geçen kış deniz kenarında bulmuştum.
Eklenti 291083 |
Sayın yamadorian sukulentler dekorlarla ayrı bir güzel. Bir yarışma olsa baş sıraları çekersinizin. :)
Bende kurumuş deniz mercanı aldım ama dokor vercek daha fazla sukulentim yok. |
hem bitkileriniz hem düzenlemeleriniz inanılmaz güzel, emeğinize sağlık
|
inanılmaz gerçekten,...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Harika düzenlemeler, bitkiler, harika fotoğraflar..
|
Sayın yamadorian sayfanız hayırlı olsun.Saksıcıklarınız ne kadar güzel öyle,ellerinize sağlık.Tekrar hayırlı olsun.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın yamadorian; sayfanızı çok beğendim, çok güzeller...
|
Yeni fotoğraflar
4 Eklenti(ler)
|
Harkuladeler.:)
|
Mükemmel tasarımlar mükemmel bitkiler.ellerinize emeğinize sağlık. :)
|
çok güzeller :) saksı dizaynlarıda çok yaratıcı, doğal bir görüntü oluşturmuşlar.
bende bu sene yeni yeni ilgi duymaya başladım bitkilere. varlığından bile haberim olmayan ne kadar güzellikler varmış meğer. şu anda forumdan yararlanıp bilgilenme aşamasındayım. ama en yakın zamanda uygun ortam sağlayıp ve bilgilerimide çoğaltıp sukulentlerden edinmeyi düşünüyorum :) |
Crassula moonglow
1 Eklenti(ler)
Crassula moonglow
Eklenti 298745 |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar crassula olduğunu tahmin ettiğim bu türün tam adını bilmiyorum ama bilen arkadaşlar vardır eminim, ben bulamadım.
Eklenti 298748 |
Echeveria agavoides cristata 'ya benziyor.
http://www.lapshin.org/cultivar/N34/...s-cristata.jpg |
Alıntı:
Söylediğiniz bir şey dikkatimi çekti. Sempervivumda çiçek veren birey ölüyor mu? Kaç yıldır sempervivumum var ama saksıda çok sayıda olduklarından fark etmemiş olabilirim. |
Sayın yamadorian saksılarınız, tasarımınız ve bitkileriniz güzel olduğu kadar fotoğraflayışınız da çok güzel. Ellerinize sağlık. Minik saksılarda sanırım daha sık sulamanız gerekiyordur toprak çabuk kuruyacağından. Bakımları hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025