![]() |
Yeni fotoğraflar
4 Eklenti(ler)
|
Harkuladeler.:)
|
Mükemmel tasarımlar mükemmel bitkiler.ellerinize emeğinize sağlık. :)
|
çok güzeller :) saksı dizaynlarıda çok yaratıcı, doğal bir görüntü oluşturmuşlar.
bende bu sene yeni yeni ilgi duymaya başladım bitkilere. varlığından bile haberim olmayan ne kadar güzellikler varmış meğer. şu anda forumdan yararlanıp bilgilenme aşamasındayım. ama en yakın zamanda uygun ortam sağlayıp ve bilgilerimide çoğaltıp sukulentlerden edinmeyi düşünüyorum :) |
Crassula moonglow
1 Eklenti(ler)
Crassula moonglow
Eklenti 298745 |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar crassula olduğunu tahmin ettiğim bu türün tam adını bilmiyorum ama bilen arkadaşlar vardır eminim, ben bulamadım.
Eklenti 298748 |
Echeveria agavoides cristata 'ya benziyor.
http://www.lapshin.org/cultivar/N34/...s-cristata.jpg |
Alıntı:
Söylediğiniz bir şey dikkatimi çekti. Sempervivumda çiçek veren birey ölüyor mu? Kaç yıldır sempervivumum var ama saksıda çok sayıda olduklarından fark etmemiş olabilirim. |
Sayın yamadorian saksılarınız, tasarımınız ve bitkileriniz güzel olduğu kadar fotoğraflayışınız da çok güzel. Ellerinize sağlık. Minik saksılarda sanırım daha sık sulamanız gerekiyordur toprak çabuk kuruyacağından. Bakımları hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abi fotolar çok güzel olmuş ellerine sağlık...şu sukkulentçinin numarasını bulacaktın hani kapalıydıya...
|
Teşekkürler Enes, sukulentçinin numara kullanılmıyor ama bulacaklar yeni numarasını.
|
Evet ben de çivi, vida ne bulursam paslanacak batırıyorum toprağına. Açıkçası çok büyük bir değişiklik göremiyorum ama yine de yapıyorum. Taş saksılarda çok güzel düzenlemeler görüyorum internette farklı ülkelerde yapılmış fakat sizin düzenlemeleriniz de o güzellikleri aratmıyor. Ellerinize sağlık. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum.
|
Sayın yamadorian, saksı tasarımlarınız çok hoş ve saksı, sukulent'le ahenk içinde.
|
Alıntı:
|
Haworthia
1 Eklenti(ler)
Haworthialardan biri çiçek açtı.
Eklenti 299512 |
Saksılarınızın görselliği harika. Soruldu mu bilmiyorum ama saksıları nereden edinebiliriz. Bazı bitkilerimi evin salonuna almak istediğimde, plastik saksılar ile izin alamıyorum.
|
Alıntı:
Çalışmalarınızda başarılar.. :) Teşekkürler:) |
Crassular, yağmurdan sonra
5 Eklenti(ler)
Bugün yağmurdan sonra crassulaların fotoğraflarını çektim,
Tam adını bilmediğim bu crassuladan üretiyorum,köklenmeye başladılar.En hızlı gelişen ve üreyen sukulentlerimden birisi bu.Sadece 4 aydır bende ve nerdeyse 2 kat büyüdü.Umarım çiçeğiyle bir süpriz yapar. Eklenti 300478 Eklenti 300479 Eklenti 300480 Eklenti 300481 Eklenti 300482 |
Çok güzeller. İlk karedeki sukulentiniz Sinocrassula yunnanensis. Bana hep yaprak sıklıkları sebebiyle cristat türleri anımsatıyor. Güle güle büyütün.
|
Alıntı:
Ünal Çiçekçilik (Rumeli Kavağı) Tel: (0212) 242 18 76 ... Ünal Kaktüs, Rumeli Kavağından Rumeli Fenerine giden yolun üzerinde, yokuş yukarı çıkarken solda kalıyor. Veya madenden Kavağa giden yolun üzerinde sağda kalıyor. Gidenlerin ekledikleri resimler ise bu linkde :) http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...nt/12709-2.htm |
Evet sn. sevgice.Ünal kaktüs ve çiçekçilikmiş bahsettiğim yer.Gittiğimde kapalıydı içini göremedim ama aynı yerden bahsediyoruz.
|
Sayın yamadorian şimdiye kadar bütün sayfalarınızı gezdim dolaştım.Beğen beğen nereye kadar.Sukulentlerin çeşitleri ve güzelliği ile beraber o güzelim saksılar ve fotoğraf çekimi ile çok güzel bir sunum yapmışsınız.Ayrıca sayfalarınızda vermiş olduğunuz bilgiler ise sunumlarınıza çok güzel renk katmakta.Bu yüzden beğen butonu bence hafif kaldığı için sizi burada tebrik etmek isterim.
|
Stapelia tomurcukları
2 Eklenti(ler)
Bu fotoğraflar geçen seneden, paylaşmak istedim.Bu yıl açacak olan çiçekleri dört gözle bekliyorum.
Eklenti 301349 Eklenti 301350 |
Alıntı:
5 numara crassula ovata 'hobbit' veya 'gollum' |
Sabah süprizi
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Aynı kaktüsün yavrularından birisi:
Eklenti 305380 |
Kaktüslerinizin fotografları tabloyu andırıyor. Ellerinize sağlık.
|
Teşekkürler MKurtoğlu, konu güzel olunca fotoğraflar da güzel oluyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025