![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu da misafirimizle!
|
1 Eklenti(ler)
Gerçekten palmiye'ye benzeme'ye başladı!
|
crassula
2 Eklenti(ler)
Eklenti 322874
Eklenti 322875 Bu minikler nasıl çıktı acaba?anlayamadım tohum da yok! yok sa o kökler toprağa ulaştı ordan mı çıktı(Bu arada adı Kalanchoe fedchenko) |
2 Eklenti(ler)
|
cicekleriniz cok guzel.calismanizdan dolayi sizi tebrik ederim.cok begendim
|
Teşekkürler sayın Türkan.
|
echeveria
1 Eklenti(ler)
Kendi haline bırakmadım bu hale getirdim artık başı dik kendinden emin:)
Eklenti 322884 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yapraktan çoğaltmaya örnek.Evet bunlar dökülmüştü özenle yerleştirdim.ve sonuç:)
Eklenti 322892 |
Alıntı:
Bu sukkulent adı Kalanchoe fedchenko bilginize. Korkmayın dayanıklı bir tür çiçekleri diğer türlere benzer |
Sn ankstel ilginiz için teşekkür ederim.Yanlız alıntı yaptığınız stapelia,caralluma vb türlerden biri.Sizin söylediğiniz sanırım 63.fotoğraf
|
Alıntı:
#63 nr resimdi .:) |
sn.emmi sayfan hayırlı olsun kaktüslerinde, sukulentlerinde çok güzeller inşallah çiçeklerinin devamını görebiliriz ellerinize emeğinize sağlık. Ben bütün çiçekleri çok seviyorum ama kaktüslerin sukulentlerin bazıları yeri başka onları daha farklı seviyorum onlardaki çiçeklerin güzelliğini hiç bir bitkide göremedim çiçekleri muhteşem oluyorlar. sizide aramızda görmekten mutlu olduk :))
|
Teşekkürler Sn.GÜLSEN.
|
Huernia zebrina
5 Eklenti(ler)
Çiçek açınca,bir türün daha adı ortaya çıktı.
Eklenti 323639 Eklenti 323640 Eklenti 323641 Eklenti 323642 Eklenti 323643 |
Hepimizin Mübarek Ramazan Bayramı Kutlu Olsun
3 Eklenti(ler)
Mum çiçeği,stapelia ve Hurnea zebrina bu yaz benim yüzümü güldürenler oldu.Zebrina bana bayram hediyesini bugün sundu:)
açmadan yakaladım |
Mum çiçeği
1 Eklenti(ler)
Hoya şovuna devam ediyor.3.parti devam ediyor.
|
Huernia Angolensis
5 Eklenti(ler)
|
güle güle büyütün ben de yeni merak sardım henüz küçücük kaktüslerim var işallah güzel güzel büyürler
|
Teşekkürler sayın nuriş10.Eminim sizin sevginizle onlarda kısa zamanda büyüyüp çoğalacaklardır.
|
Maşallah hepsi çok güzeller , leş kaktüs grubunu nerden temin ettiniz , yapı marketlerinde bulamıyorum bir türlü :confused:
|
Sn.beyz66 Teşekkür ederim.Leş kaktüslerini Antalyadan bir arkadaş yolladı.Hurneaları Bauhaus dan aldım.
|
1 Eklenti(ler)
Dalındayken bu uzantılar çıkmıyor.Ne zaman sırtları
toprağa değiyor o zaman başlıyor var olma savaşı!kendi başımızın çaresine bakalım diyorlar gibi! |
2 Eklenti(ler)
Stapelia ve orbeaları direk güneşten uzaklaştırdım tomurcuklar kurumaktan kurtuldu.
Eklenti 331587 Eklenti 331588 |
2 Eklenti(ler)
1.sayfamda resim 20-2'de yaşatmaya çalıştıklarımda gösterdiğim sukkulentim beni şaşırttı!çiçeklerini,merakla ve gururla bekliyorum.Bir terslik olmazda açarlarsa bir sukkulentimin daha türünü öğrenebileceğim.
Eklenti 334556 Eklenti 334557 |
Sedum
4 Eklenti(ler)
|
Orbea
2 Eklenti(ler)
Orbea'lar daha önceden de olduğu gibi havaların serinlemesiyle, tomurcuklarıyla,mevsimin finaline yaklaşıyorlar.
Eklenti 335450 Eklenti 335451 |
Duvalia Polita
4 Eklenti(ler)
Sonunda beklediğim çiçek açtı yeni bir türü daha öğrendim.Dallarına bakarak
Huernia Keniensis zannettiğim suklentim,Duvalia Polita çıktı.Duvalia aradığım bir tür olduğu için mutluyum. Eklenti 336532 Eklenti 336533 Eklenti 336534 Eklenti 336535 |
orbea
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025