![]() |
Hepsi çok güzeller...
O zorlananlar da bunca güzellik içinde mutlaka sağlıklarına kavuşacaklardır :) Çiçeklerini de bekliyoruz eli kulağındadır hepsinin... |
Euphorbia milii vulcanus
4 Eklenti(ler)
|
Sn.emily14 teşekkür ediyorum.Evet çiçekler insanı sabırsızlandırıyor:)
|
Senecio Stapeliiformis
1 Eklenti(ler)
|
Monadenium Ellenbeckii
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Pilea involucrata
1 Eklenti(ler)
Minikler sonunda yaprakların üstüne çıkabildiler:D
Eklenti 289990 |
Crassula
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Crassula
1 Eklenti(ler)
Kaçak yolcu davetsiz misafir minik Crassula!
geçen aylarda seradan aldığım sukulentin parasını öderken bu davetsiz misafiri saksının dibinde gördüm.satıcı bayan, gördü atıp atmamakta karasız kaldı.sonra minik saksının dibine geri koydu! sanırım bilinçli olarak oraya koyduğumu zannetti:D Eve gelince kıyamadım ve onu başka çeşit bir crassulanın dibine yerleştirdim.minik crassula azimle yerine tutunmuş:) Eklenti 290432 |
Yaşatmaya çalıştıklarım
2 Eklenti(ler)
Yaşatmaya çalıştıklarım artık bizde varız dercesine gelişmeye başladılar
Eklenti 290904 Eklenti 290905 |
echeveria
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Adını tam olarak bilemediğim bu sukulentim boynu bükük kaldı!Suç bende gelişirken ona yeterli desteği veremedim:)
Eklenti 290915 |
Bendeki bir iki adet oldukça zayıf gövdeli sukulent için, destek kullanarak, gövdelerinin taşıma gücünü arttırdım. Suşamada aşırılığa kaçtığımda, zayıf gövde daha güçsüz hale geliyor. Geçmiş olsun, inşallah kurtarırsınız.
|
Nasıl yön verirseniz öyle devam ediyolar.eğer dokunmazsanız unutursanız da böyle bir hal alıyolar.daiama size ilgisizliğinizi hatırlatıyolar görüntüleriyle.Tıpkı çocuklar gibi!
|
Hoya Carnosa
1 Eklenti(ler)
Hoya,mis kokularıyla ve güzelliği ile göze ve ruha hitap etmeye devam ediyor.
Eklenti 299802 |
stapelia
2 Eklenti(ler)
stapelia iki tane tomurcuk yapmış.Kazasız belasız büyürlerse türünü
öğrenebileceğim. Eklenti 299808 Eklenti 299809 |
Pachy Podium Lamerei (Madagaskar Palmiyesi)
2 Eklenti(ler)
|
Tohumdan Leş Kaktüsü
2 Eklenti(ler)
Tohumdan büyüttüğüm Leş Kaktüslerim sıcaklarla beraber
adeta coştular. Eklenti 299812 Eklenti 299813 |
Teller ne kadar yaratıcı olmuş.. :)))
|
Ataç
Alıntı:
|
Sayın emmi,öncelikle sayfanız hayırlı uğurlu olsun.Bizlere muhteşem güzellikler sunmuşsunuz,hele hele büyük boy ataç larla yaptığınz işlem akıl dolu.Aramıza tekrar hoşgeldiniz.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim,Sayın emmi.:)
|
Madagaskar Palmiyesi
2 Eklenti(ler)
Bendeki madagaskar palmiyesi,daha küçük
ama palmiyeye daha çok benziyordu.2 tl'ye görünce dayanamadım bunu da aldım. |
Stapelia Grandiflora
3 Eklenti(ler)
Sonunda stapeliamın türü belli oldu.Çok güzel bir duygu:)
|
Hepsi birbirinden güzel tebrik ederim.benim etrafımda da üzerlerine titrediğim kaktüs ve sukulentlerime çirkin diyenler gördüğüm ve almak istediğim zaman yaşadığım coşkuyu hayretle izleyen insanlar var.yaradılışlarındaki mucizevi simetriyi ve doğaüstü güzelliklerini beğenmemelerine hayret ediyorum doğrusu.
|
Teşekkürler sayın ciko42.Bizim sayımız da ,aslında düşündüğümüz kadar az değil.insanlar hızla güzellikleri görmeye başlıyor.
|
5 Eklenti(ler)
Stapelia gerçekten bütün ihtişamıyla boyunu gösterdi.Orbea'nın böle kokusu koktu:)
Son 3 aydır mum çiçeğinin mis kokusuna alışmıştım!şimdi oda tam tersi kokuyor.Kokusuyla görüntüsü tam ters orantılı!Ben evimde kurt sineği hiç görmezdim,bu da doğanın mucizesi bugün sabahtan ring seferlerine başladılar biri iniyor biri kalkıyor.olan kızımın uykusuna oldu:) Hepsine razıyım bir yıldır gözünün içine bakıyordum açsın diye:) |
Stapelia Grandiflora
1 Eklenti(ler)
İnsanın falına baktırası geliyor bu kadar yakından çekilince
Eklenti 312395 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025