![]() |
Alıntı:
|
harikalar tebrik ederim çiçek açması için öneriniz var mı nasıl bakıyorsunuz?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
sn.emmi kaktüs ve skullent leriniz çok güzeller Duvalia Polita ayrı bir güzel bende zaman oldukça baumaxa uğruyorum orada hiç leş kaktüsü görmedim siz nereden aldınız bilgilendirirseniz sevinirim. bol çiçekli günler dilerim
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Orbea'nın ilk defa bu mevsimde tomurcuklandığını gördüm.Özellikle Ankara'da!
Eklenti 393973 Eklenti 393974 Eklenti 393975 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Huernia zebrina
2 Eklenti(ler)
|
sn.emmi merhaba sayfanıza çoktandır uğramadınız bi problem yoktur inşallah Huernia zebrina çiçeği işlenmiş porselen gibi çok güzel bol çiçekli günler
|
Alıntı:
|
Stapelianthus Decaryi
5 Eklenti(ler)
|
Huernia Angolensis
3 Eklenti(ler)
|
Sayın emmi bitkileriniz gerçekten harika hakikaten imrenmedim dersem yalan söylerim hemen sabah kalkar kalkmaz kaktüslerime yenisini eklemeye gideceğim :)
|
Sayın Emmi, kaktüsleriniz gerçekten çok güzel. Ben kaktüsleri çok severim ve çoğaltmya çalışıyorum ama sukkulentleriniz ayrı muhteşem hele o leş kaktüsleri ( teker teker isimlerini yazamıyorum kusura bakmayın) tam bir görsel şölen. Bende bunlardan edinmek isterdim açıkçası ama buralarda hiç görmedim annemde bir tane var o da sanırım stapelia diye biliyorum başkada yok. ellerinize emeyinize sağlık bol çiçeklerini görün inşallah...
|
Hepsi de birbirinden güzel, güle güle büyütün...
|
Acil bir şekilde bilgisayarımı yenilemem gerekiyor!o kadar yavaşladı ki adeta işkence!Bu yüzden o güzel yazılarınıza cevap yazamadığım için özür diliyorum.Siz de bu meraka başlamışsınız eminim daha başarılı olursunuz.Teşekür ediyorum ilgilerinizden dolayı.saygılar.
|
3 Eklenti(ler)
Kalanchoe fedchenko,büyük saksıda coştu.sedum çiçek zamanını şaşmadı!Baumax'tan 1'er tl'ye aldığım üçlü Kalanchoe'ler güzel çiçek açtılar.
Eklenti 439360 Eklenti 439361 Eklenti 439362 |
Hepsi çok güzel ellerinize sağlık , benim kalanşolar öldü , yeniden ekmem gerekecek :(
|
çok güzel çiçeklenmişler ellerinize ve emeğinize sağlık
|
Sn.Olcim,Helin-123 İlginiz için teşekkürler.Kalonşeler için fazladan hiçbirşey yapmadım!sadece güneşe koydum ve hergün akşam olmadan suladım.
|
Stapelianthus Decaryi
5 Eklenti(ler)
Bu zamana kadar ki ikinci çiçeğini açtı!
Eklenti 448956 Eklenti 448957 Eklenti 448958 Eklenti 448959 Eklenti 448960 |
2 Eklenti(ler)
|
Çok güzel ..Emeklerinize sağlık...
|
3 Eklenti(ler)
Heralde bu sondur diyorum ama sonu yok bunun!Sıcaklık olduğu sürece çiçeğini esirgemiyor kış olsa bile.Suklentlerin, kaktüslere göre sevdiğim yanı da bu.
Eklenti 456339 Eklenti 456340 Eklenti 456341 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Market topraklarının,kaktüslerime ve bazı suklentlerime,hiç iyi gelmediğini farkettim!Tam mevsimi değil ama acil toprak eklemesi ve değiştirmesi yapmasaydım çoğunun zarar göreceğini düşündüğüm için bugün zamanımı onlara ayırdım.
Eklenti 459255 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025