![]() |
Sevgili Emel Hanım,
İşte AGaÇLAR NET ailesinde olmanın hazzı tam da burada değilmi. Hem fikir alışverişi yapmaktayız. Hemde sevinlerimizi üzüntülerimizi paylaşmaktayız. Bir ailede olması ereken tüm paylaşımlar gibi. Bitkilerinizin, emeklerinize karşılık vererek çiçeklenmesi, filizenmesi. büyümesi ilaç gibi gelecek inşallah. Büyük geçmiş olsun. Tüm kalbimle rahatsızlığınız konusunda şifa diliyorum. Belkide bahsettiğiniz dağlara birlikte çıkarız :)) Hele havalar ısınsın bakalım. Yüreğiniizn güzelliği kelimelerinize yansıyor. Bu enerjiniz hiç bitmesin Sevgiler |
Alıntı:
Sevgili Asu'nun ilettiği bir linkten baktığım kadarıyla 16.mesaj 3. fotoğrafla ilgili yeni bilgiler edindim. 16. mesaj için basınız. http://www.agaclar.net/forum/894524-post16.htm Link eklemeyi öğrendim ya uygularım. :D |
4 Eklenti(ler)
ah ben bunları unutmuşum küsecekler bana :o
Euphorbia lactea Eklenti 262340 Bu oluşum neye delalettir arkadaşlar bilen var mı? Eklenti 262341 Eklenti 262342 Mammillaria polythele forma nuda veya Turbinicarpus laui Bu kaktüsümün üstü daha beyazdı ama şimdi azaldı. Neden acaba? Eklenti 262343 |
1 Eklenti(ler)
Benim sevgili arkadaşlarım ben bu kartoplarına aşık oldum.
gören bilen duyan varsa haber verir mi? Mammillaria herrerae Eklenti 262346 Hemde pembe çiçekler açıyor. Çoook tatlı çok... |
1 Eklenti(ler)
Kalanchoe daigremontiana
namıdiyar Aşkın göz yaşları herbir göz yaşı bir hayata dönüyor Eklenti 262347 |
Sayın Emel Hanım Sayfalarınızı tekrar tekrar gezdim dolaştım.Çok tanıdık çeşitleri gördüm,Sayın Gülser Ayata'nın çeşitleri olduğunu yazınca tamam dedim.Hakikaten çok güzeller,Bol bol çiçeklerini görürsünüz.Selamlar.
|
Sevgili emily14, sayfanı baştan sona gezdim çok güzel kaktüs ve sukulentlerin var, sağlıkla büyüt sevgiler.
|
herkese selamlar.aranıza yeni katıldım.paylaşımlar bilgiler o kadar güzelki 2 saatten azladır pc nin başındayım. özellikle sukulent konu başlığına bi bakim dediğimden beri nerdeyse iki saat:))harika resimler.bayıldım.herkesin emeğine sağlık. en kısa zamanda bende kolleksiyon yapacam.bu arada balkonumda aleovera yetiştiriyorum. acaba oda sukulunt sınıfınamı giriyor.birde peygamber kılıcı...bunlar sukulentmi ? şimdiden teşekkürler..
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
JadePoint Succulents Blog
Succulent için güzel bir sayfa gibi incelemek isteyen arkadaşlar duyurulur. |
Arajmanlar yapmak isteyen arkadaşlarım
KB Results bu sayfada farklı saksı boylarında farklı çalışmalar için tarifler var. |
1 Eklenti(ler)
|
Emel hanım,
Çok güzeller bu fena bir hastalık ben de topluyorum topluyorum taaaki koyacak yer bulamazsam deliliğim sona eremi acep diyorum:)) En son Urladan 1 kasa dolusu aldım geldim ... |
Alıntı:
yok emin olun yeni yer buluyorsunuz... Aman Allah eksik etmesin ve hep sağlıklı olsunlar yeterki herşey hallolur ;) |
Benim bebişler büyüyedursunlar... ben de araştırma yapıp malzeme bulmaya uğraşıyorum. Bu linki çok beğendim. videoyu seyrederseniz toprak karışımından, arajman yapına, toprak saksı boyamasına kadar birsürü şey gösteriyor.
Potting Soil Recipe for Cacti and Succulents - Fine Gardening Video bisuru pespese video var, ilki bitti diye kapatmayın :) |
Alıntı:
Echinofossulocactus = Stenocactus Bazı kaktüslerin yeni isimleri var. Bu da onlardan birisi. Mesela bir diğeri de; Notocactus = Parodia |
Alıntı:
demek kiiii.... bir bitki (bu yeni isimler sadece kaktüsler için mi?) bazı yerde bir isimle bazı yerde başka bir isimle olabilir. Şaşırma çekirge :D |
Sayın emily14, bitkilerinizi güle güle büyütün hepsi de çok güzel türler. 63. mesajdaki 2. resim için; ki bu bitkiniz Euphorbia lactea dir ve yeni bir gövde çıkıntısı çıkarıyor. Kaktüslerde gördüğümüz cristat yapısının bu bitkideki hali bu diyebiliriz. Yani bitkiniz gelişiyor. Saygılar.
|
Alıntı:
Güzel haberiniz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkürler... |
Sevgili emily14,
Bu sevinç çığlıkların adeta kulağımda çınlıyor. Yüz ifadeni görmek lazım :)) Ne diliyorsan gerçek olsun emi. Sevgilerimle |
Alıntı:
|
Sevgili Sakdag, işte İngilizler :)
5 Eklenti(ler)
bugün türleri yazamayacağım sanıyorum ama en kısa zamanda ekleyeceğim
Eklenti 264934 Kalanchoe pintana Eklenti 264935 Mammilaria spinosissima "pico" f.monstrosa cristata Eklenti 264936 Eklenti 264937 Eklenti 264938 |
5 Eklenti(ler)
Bu kaplara ekim yaparken Sevgili SerDag geldi aklıma :)
onun bebek orkidelerinin adı tuz, biber ve şekerdi... Benimkileri görüyorsunuz :D Echeveria ciliata Eklenti 264939 Eklenti 264940 Echeveria shaviana Eklenti 264941 Rebuta fusca Eklenti 264942 Lobivia aracmnacantha orange Eklenti 264943 |
5 Eklenti(ler)
Rebuta albipilosa
Eklenti 264944 Rebuta fusca Eklenti 264945 Thelocactüs tulensis Eklenti 264946 Grapto peyalum filiferum Eklenti 264947 Echeveria subsessilis ısı 1200 Eklenti 264948 |
5 Eklenti(ler)
Cheistocactus straus II cristate
Eklenti 264949 Rebuta x anthotarpa salmonea Eklenti 264950 Mammilaliare poytthele f.nusum Eklenti 264951 Rebutia muscula Eklenti 264952 Lobivia densispina Eklenti 264953 |
5 Eklenti(ler)
Neochilenia paucilostata
Eklenti 264954 Cymnocalycium SP ST135 Eklenti 264955 Mammilaria elongata Eklenti 264956 Eklenti 264957 Mammililaria duoedormis Eklenti 264958 |
5 Eklenti(ler)
Lobivia densispina
Eklenti 264959 Mammilaria gracilis "arizona snowcap" Eklenti 264960 Thelocactus garciae Eklenti 264961 Bu ikisinin üstten görüntüsü süper :) Eklenti 264962 Eklenti 264963 |
5 Eklenti(ler)
Bu hoyamın yapraklarında bazı lekeler var, normal midir? yoksa bir tür hastalık mı?
Eklenti 264965 Eklenti 264966 Optana X kelvinensis Eklenti 264967 Eklenti 264968 Cotyledon coral Eklenti 264969 |
5 Eklenti(ler)
Genel birkaç görüntü ve diğer bebeklerime yeni derlemeler... :p
Eklenti 264970 Eklenti 264971 Eklenti 264972 Eklenti 264973 Eklenti 264974 |
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025