![]() |
4 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulentlerden birkaç genel görünüm.
Eklenti 289843 Eklenti 289844 Eklenti 289845 Eklenti 289846 |
2 Eklenti(ler)
|
115. mesajınızdaki Gymno. Baldianum harika görünüyor, ne çok açmış maşallah. Bu kadar çok açanı bir de Zenfree hanım'ın kaktüsü galiba. Kaktüsünüz kaç yıllık, biraz büyük galiba, etrafındaki diğer saksılarla kıyaslama yapmaya çalıştım ama. Çok çok güzel.
|
Teşekkür ederim sayın sakdağ. Gymnocalycıum diğer kaktüslere göre biraz büyük.Geçen yaz sonu almıştım, kaç yıllık olduğunu bilmiyorum. Üzerinde bir sürü tomurcuk daha var onlarda açınca paylaşırım buradan. Aynı kaktüsün bir boy küçüğü daha var. Bekliyoruz bakalım bakalım onu da şu an tomurcuktalar.
|
Kolleksiyonunuz oldukça genişlemiş. Çiçekleri ile daha göz dolduracaklar. Bende sinek sorunu yok fakat yerde zıplayan bir iki örümcek gördüm. Geçen haftasonu Bauhaus'tan aldığım küçük boy zehir ile ilaçladım. Bitkilere temas etmeden direk topraklarında ilaç kullandım. Oldukça etkili sonuç aldım. Paket üzerinde kene için olduğu yazılıydı, birkaçta haşere resimleri kullanılmış.
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Gymnocalycıum baldianum uzun süre beni çiçeksiz bırakmayacak. İki kaktüsün üzeride tomurcuk dolu.
Eklenti 300846 Mammillaria bombycına. Bu sene çiçek yerine yavru verdi. Eklenti 300847 |
Çok güzeller maşallah.
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Şahane kaktüsleriniz var inşallah bizede nasip olur böyle güzellikler.Nazar değmesin inşallah.
|
Top güzel bir ortam. :)
|
Ne kadar bakımlı ve bol çiçekli bitkileriniz var Sayın Zafer. İnsanın gönlünü açıyor. Ellerinize, emeklerinize sağlık.
|
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Halen daha deli gibi açmaya devam ediyor. Üzerindeki tomurcuklara bakarsak edecek gibi;)
Eklenti 308018 Eklenti 308019 Eklenti 308020 |
Zafer Bey bu türden bende de var. Yaz boyu devamlı açıyor.:) Bütün fotograflar harika, ellerinize sağlık.
|
Zafer bey hepsi birbirinden güzel, övgüyü çok çok hakediyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025