![]() |
Alıntı:
|
Tebrik ederim,saksılardaki ev şekilleri çok güzel.Bence ağaç dallarında başarılı olamadıysanız,başarılı olacağınız başka bir şey yapın,sizin evler benim daha hoşuma gitti.Belki de siz başarılı olmadığını düşünüyorsunuzdur.Ben sizin çalışmalarınızı çok doğal ve sıcak buldum.Yanlış anlamayın da bazen bu minyatür bahçelerde o kadar ev vs.şeyler oluyor,bakıyorsun çiçeğe yer kalmamış.Belki öyle olması gerekiyordur bilmiyorum ama sizde çiçeğin çok olması,küçük bir objeyle de desteklenmesi çok hoş olmuş.Ben bir an önce yeni çalışmalarınızı bekliyorum,kaçmak yok.
|
:rolleyes:
Alıntı:
|
Sayın mandalinleerik nerelerdeymişsiniz, yeni arajmanlarınızla hoşgelmişsiniz. Emeklerinize sağlık çok güzel olmuşlar.
|
Alıntı:
|
Hiçte güzel olmamış :o
|
Alıntı:
|
Sen bir görün, bir kaybol! Dönüşün de böyle muhteşem olsun. Çok güzel olmuş aranjmanların. Ellerine sağlık Sevgili Arkadaşım.
|
1 Eklenti(ler)
Cumartesi günü aldığım Suculent. Çok beğenerek aldım. Arajman yapmadan önce paylaşmak istedim. Eklenti 593587
|
Alıntı:
İyi günler. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Nihayet 2 hafta önce aldığım suculentlerimi aranjman yaptım.
Toprak olarak bahçeden aldığım yaprak çürükleri, dere kumu, ponza taşı ve perlit karışımı kullandım. Saksı olarak yine bahçeden bulduğum henüz nerden geldiğini bilmediğimiz topraklama hattının çanağını kullandım :) Eklenti 594243 Eklenti 594244 Eklenti 594245 |
Ellerine sağlık muhteşem olmuş.
|
Teşekkür ederim Gül Hanım. Umarım yaşarlar.
|
:) Çok güzel olmuş sayın mandalinleerik, maşallah emeklerinize sağlık. Rastgelsin inşallah!..
|
Sayın Yenigine yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin yorumlarınız benim için çok değerli. Forumda vefalı dostlarımdan birisiniz. Tekrar teşekkürler.
|
Oldukça güzel görünüyor güle güle büyütn:)
|
Teşekkür ederim sayın günebakan. Ara vermiştim şimdi tekrar devam. :)
|
Sizin bahçe döküman yönünden bayağa zengin sanırım.Toprak saksılar filan.Bence bahçeyi bir tur daha gezin.Yaptığınız çalışma çok güzel ve temiz.Bu beyaz taşlar çiçeği suladıkça rengi kirlenmiyor mu?Benimkiler bir müddet sonra toprağın rengini alıyor.Ben sulamasını mı bilemiyorum acaba?
|
Teşekkür ederim Sayın Sevgihoca. Bahçe de gerçekten yok yok. Vaktim olsa daha çok şey çıkar.
Dediğiniz gibi taşlarda zamanla sararma olacaktır. Özellikle sulamadan sonra zamanla tozlar yapışıyor. Taşları toplayıp temizleyip tekrar dekor yapmak çözümü. |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Beğendiğinize sevindim Bayçalı. Yeni düzenlemeler yapıyorum şuan saksı yapım aşamasındayım bittiğinde paylaşacağım.
|
2 Eklenti(ler)
Bugün bahçede gezerken bu kuru Ağaç gövdesini buldum. İçi kolayca oyuldu. Biraz bulaşık teli ile zımpara yaptım ve Sedum diktim.
Eklenti 595747 Ve nihayet uzun zamandır yapmak istediğim saksı kullanıma hazır. Kaktüslerime yakıştığını düşünüyorum. Eklenti 595748 |
Alıntı:
Betondan yaptınız bu saksıyı sanırım? Kalıbını nasıl yaptınız ? |
Alıntı:
|
Sayfanızı ilgiyle takip ediyorum. Tek kelimeyle "harika".
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025