![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Aldığım ilk günden beri hızla büyüyüp beni sevindiren succulentim. Şaşırtıcı şekilde hızla gelişiyor :)
Eklenti 418936 |
Sayın Mandalinleerik
Sayfanızı çoktandır ziyaret etmemişim yeni farkettim,:( tabi pulimeradan başkaşey görmedi gözümüz, hepsi harika olmuş emeklerinize sağlık. Bu arada pulimera ne durumda:confused: Saygı ve selamlar |
3 Eklenti(ler)
bunlarda benim sukulenlerim :))
|
Alıntı:
Plumeria'larımda bir sorun vardı en son konu başlığında paylaşmıştım hatta sizde yardımcı olmuştunuz. Sanırım susuz kalmışlar ama pek umut yok gibi sadece bir kaç yapraktan ibaret. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
benimde alt yapraklarda zaman zaman kuruma oluyor o yaprakları düşmesini beklemeden koparıyorum. her kopardığım yerden kökler ve yeni yavrular çıkmaya başlıyor. |
Baharda yapabilirsiniz. Bir - iki boy büyük saksıya alırsınız.
|
2 Eklenti(ler)
Türkçe adını sevmediğim kaktüsüm (stapelia). Sanırım iki yıl önce büyük kaktüsümün dibine tek dal olarak dikmiştim ilk çiçeğini geçen sene açtı, umarım bu sene de açar.
Eklenti 420908 Bir marketten atıl durumda bulup hemen aldığım Yılbaşı çiçeğim. Eve getirdiğim gibi saksı ve toprak değişimi yapmıştım o günden beri çok neşeli. Sürekli yeni yapraklar çıkarıyor. Ne renk açacak merak ediyorum. Eklenti 420914 |
Paşa:)
5 Eklenti(ler)
İsteğiniz üzerine;
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sayın Mandalinleerik (stapelia). Çiçeği bu şekildemi. Eklenti 422406 Bendekinin çiçieği bu Saygı ve selamlar |
Alıntı:
İlginiz için çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:) Paşaya maşallaah; çok sevimli çok... :D Saz ekibimden sonra bir de yavru köpeğim mi olsa acaba? İmrendim gerçekten... Çok tatlı...
Komşulardan vazgeçtim, evdekiler bile isyan ederler artık zaten köpekti, çiçekti, tarlaydı diye diye eve uğradığın yok deyip duruyorlar zaten... |
Paşa gerçekten çok sevimli bir köpek Sn. Yenigine ama bir de Paşa gibi bir köpeğiniz olursa sitede yer bulabilir misiniz bilemiyorum :)
|
:D Zaten onu dedim ya Sayın mandalinleerik, siteden vazgeçtim evden de kovacaklar beni yakında... Fakat güzel bir gelişme bu arada; 2 gündür kene görmüyorum görüldüğü alanlarda... Sevinçliyim!.. Sanki saz ekibim daha bir rahatlarmış gibi hissediyorum; psikolojik!.. Ama ben hâlâ iki büklüm ve kaşına kaşına aranıyorum...
|
Alıntı:
|
O ilaç keneler için 1 ay, bit, pire için 2 aylıkmış... 1 ay olsun yeni ilaçların parasını komşulardan toplamayı düşünüyorum.... :D Dediğim gibi beni atacaklar binadan ve bir de evden... Az kaldı gibime geliyor...
|
3 Eklenti(ler)
Aldığım günden beri hiç bir gelişme göstermeyen hatta iki yaprağını kaybettiğim Lithops'um.
Eklenti 422553 Güneşi gördükçe uçları kızaran sukulentlerim. Eklenti 422554 Eklenti 422555 |
2 Eklenti(ler)
Anne ve kızı ayırdım ama güzel gelişiyorlar. Yeni yavruları bekliyorum :)
Eklenti 422556 Eklenti 422557 |
1 Eklenti(ler)
Son olarak ta arkadaşımın hediye ettiği beyaz kaktüs. Sanırım biraz şekil bozukluğu var.
Eklenti 422558 |
fıkır gercekten guzel olmus kaktuslerde cok uzel olmuslar
|
cok tatlı ve sırınler bance
|
Sayfanız hayırlı olsun
|
Nerelerdesiniz mandalinleerik, sayfanız sessiz kaldı :)
|
5 Eklenti(ler)
Herkese merhaba. Uzun zamandır paylaşım yapamıyorum. Sukulent ve kaktüslerimin çoğunu kaybettim. Elimde kalanlara yeni arajmanlar yapıyorum. Yakında minyatür bahçe çalışmaları deneyeceğim herşeyi kendim yapmak istiyorum. Öncelikle seramik saksıdan başlayacağım daha sonra bitki seçimi ve uygun dekor yapmayı planlıyorum umarım başarabilirim.
|
Yukarıdaki çalışmalar sizin mi Mandalinleerik.Sizinse çok beğendiğimi ifade edeceğim.Planladığınız çalışmalarınızda bol başarılar dilerim.Ayrıca sayfanızda gezinmek oldukça zevkliydi.Saksılarınızda kullandığınız mavi rengine bayıldım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025