![]() |
Huernia Angolensis
3 Eklenti(ler)
Eklenti 227135
Eklenti 227136 Eklenti 227137 Sıcaklar bastırınca açmaya başladı.Çok değişik çiçeği var. Sanat eseri gibi. |
Açan hiç bir kaktüsü koklamak aklıma gelmedi şimdiye dek. Bundan sonra koklarım sayende.
Saksı düzenlemelerin harika Oğuzhan cığım. O taşlara ve testilere bayıldım. Mutlu beyden aldığımız o iri soğanın adı neydi, unuttum da.:( Epey yavru veriyor ve çiçekleri kokulu:) |
Crinium olabilirmi sevgili cemo :D
|
Ta kendisi beti teşekkürler. Sen nasıl bildin yahu:))
Bir köşede öbek yapmayı düşünüyorum da onları. |
Bende de var iri soğan deyince aklıma geldi çiçek açma iriliğinde soğanın büyüklüğü 1.5 Kg. oluyor :D + (çok zekiyim leb demeden leblebiyi anlıyom abla :dilli:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 228428
Eklenti 228429 Eklenti 228430 Eklenti 228431 Arajman Ayla Ablamın gönderdiği succulentler.Bir müddet orda büyüyecekler.Daha sonra yeni bir yerde hayatlarına devam edecekler. |
Echinopsis
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Echinopsis çok güzel ellerinize sağlık. Bir o kadar da Ceropegia woodii'yi beğendim. Nasıl güzel sarmış, yetişmiş.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adenium (tohumdan başlaya serüven)
5 Eklenti(ler)
|
İnsaf et arkadaşım. Yaprak yok, avuç içi kadar çiçek var. Atacağım benimkileri camdan aşağı.
|
Çok kıskandımmm:((
Ben adam edemedim benimkileri ne yazık ki. Günüm gibi atacağım, ama çatıdan:))) Oguzhancığım, ellerine sağlık canım. Senin atlas nazdan vazgeçti yaprak verdi, haberin olsun:) |
Tek kelimeyle harika ellerine sağlık
|
Çok güzel bir çiçek. Kaç yılda bu hale geldi?
|
Alıntı:
Arasıra yaprakları komple temizliyorum.Sizede tavsiye ederim.Sonra çiçek geliyor.Cıscıplak kalsın |
Hepinize Teşekkürler.İnşallah sizinde olur.
|
Alıntı:
Tiyolar Komple yaprakları temizle . Toprak az bol taşlı harca al. Sulama suyuna besin ilave si ile sula .. Tümgün güneş görsün ve sabırla bekle |
Atlas haberine sevindim.:)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 240839 Eklenti 240840 Sevgili Cemo , Bu mudur ... |
Evet budur:))
Benimkide açtı, hatta yavrularını bekliyorum açsın diye. Pek cok yavrusu oldu. Bunu kokladım, süper kokusu var:)) |
Kesinlikle çok güzel bir tür.Bahçende çoğalt :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025