![]() |
Teşekkürler. :)
|
bu ara liptosların açma zamanı sanırım
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Oğuzhan Lithopsların mükemmel görünüyor.
|
harika, başka bir şey söylemeye gerek yok
|
Teşekkürler Arkadaşlar.
|
Gymnocalycium Ragonesii
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili Oğuzhan, yeni türlerini güle güle büyüt. Bol çiçekler.:) Ama echinopsileri gerçekten çoook kıskandım.:)
|
Teşekkürler. :)
|
kıskanmayın isteyin sizinde olur :p pembe cicek acandan istermisiniz sevgili zenfree benimki yavrulamaya başladı
|
Sayın iris41 çok teşekkür ederim.:) Bu türleri daha sonra edinmeyi düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
|
Sevgili Oğuzhan, hepsi birbirinden güzel, kıskanmamak imkansız. Nasıl oluyorda hepsi bu kadar güzel açıyor. :confused: Bunlara ne yapıyorsun?
|
Stpleya
5 Eklenti(ler)
Eklenti 254428
Eklenti 254429 Eklenti 254430 Eklenti 254431 Eklenti 254432 Leş kaktüsüm sonunda açtı. |
5 Eklenti(ler)
|
Oy oy oy maşallah bunlar harika. Leş kaktüsünüz muhteşem güzelliğini ve rengini esirgememiş sizlerden. Hele Lithopslar işi görsel şölene dönüştürmüş maşallah. Umarım hep böyle sağlıklı olurlar ve bol bol çiçeklerini görürsünüz. Bu arada hayırlı bayramlar diliyorum sizede.
|
Sevgili oğuzhan, hepsi çok güzeller ve çok sağlıklılar. Kutluyorum seni. Leş kaktüsünün çiçekleri de tomurcukları da çok estetik. Litopsların da öyle. Yarasa gübresini bu bitkilerinde de kullanıyor musun?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Mutlu huzurlu sağlıklı renkli bayramlar.
|
Sevgili Oğuzhan ne güzel bir yılbaşı çiçeği o :) Çok güzel. Maşallah. Her zaman almayacağım derim alırım ama çiçeklenme bittikten sonra yavaşça terkeder beni.Hiç sevemem o zaman onu. Çiçek biitti mi ömrüde bitiyor aldıklarımın. Ama görüncede almadan olmuyor ki :)
Sizede mutlu,huzurlu bayramlar :) Kurban Bayramınız Mübarek olsun ;) |
Teşekkür Ederim. Her hali her şekli güzel.Çiçek bitti mi devam edin :)))
Sizinde bayramınız mübarek olsun :) |
İyi bayramlar Oğuzhan Bey, lithopslarınız göz alıcı doğrusu, çok güzel gelişmişler.
|
Alıntı:
bunun adı nedir? |
Sevgili Oğuzhan, leş kaktüsün rengine bayıldım, litopsların çok güzel çiçek açmış, sağlıkla büyüt sevgiler.
|
Alıntı:
İstekleri denem yanılma ile anca çözdüm.Arada bir kaç tane kayıp verdim.Ama artık çözdüm .Kesinlikle çok az su .Oda ayda bir .Ara sıra su püskürtme :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Oğuzhan, koleksiyonunuzdaki echinopsis ve lobivia türlerinin son durumu nedir? Çok değişik renkler gördüm.Çok güzellerdi. ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025