![]() |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Taşlarla düzenlemeler çok güzel olmuş.:)
|
Alıntı:
Oguzhancığım, hayırlı olsun başlığın. Seni, yenebilen ve kokan bitkilerle haşır neşir bilirdim ben de. Demek, kaktüs ve sukulentlere de sardın. Yakında çiçeklerinden kaktüsün görünmeyecek, harika. Ellerine sağlık. |
Teşekkür ederim.Valla abla sorma sizi görünce sardı sizinkilerin yanında benimkiler ne ki :)
Kokan ve yenenlere devam ediyorum :) |
Alıntı:
|
Ablam Teşekkür Ederim.:)
Sevgiler Selamlar |
Alıntı:
|
Evet. :) Eee olması lazım ..
|
Sukulent ve kaktüslerinin hepsi bir birinden güzel:)
|
Teşekkür Ederim:o
|
Sayın Oğuzhan çok güzel bir sayfa olmuş.Bütün kaktüsleriniz çiçeklenmiş.Bu arada lithopslarınızda değişik taşlarla yaptığınız sunumlar çok değişik. Fotoğrafların devamını beklerim.Selamlar.
|
Teşekkür ederim.Bir bir gelecek :)
|
Çok güzeller:p Kaktüsler, sukulentler, sedumlar. Yaptığın düzenlemeler harika;)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Doğadan sedumlar
2 Eklenti(ler)
|
Paskalya muhteşem. Ne tür toprakta olduğunu öğrenebilir miyim?
Bu mesajdaki ilk kaktüsün çiçekleri ne kadar güzel. Keşke biraz daha net olsaydı. Sempervivumlar, daha önce yüklediğin fotografa göre oldukça büyümüşler. Daha doğrusu irileşmişler. |
Hepsi muhteşem. Kırkbinbir kere maşallah hepsine...
|
Sevgili Oğuzhan hepsi harika maşallah paskalya çoşmuş...
|
Teşekkür ederim Arkadaşlar.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Zenfree,
Paskalya torf-perlit-kum-pomza karışımında.Bütün kışı balkonda dışarıda geçirdi.Çiçek açması daha iri ve güzel oluyor.Birde içerde olan büyük var.Yaprak yapısı daha ince ve çiçekleri daha çabuk soldu.13 yıllık dediğim ama bir türlü tam resmini çekemedim.Taşımak zor oluyor.Bir kısmını fotoğrafladım.Havadar yerde daha mutlu.:) Eklenti 227129 |
Bir güzelim daha açtı mis mis
5 Eklenti(ler)
Eklenti 227134
Eklenti 227130 Eklenti 227131 Eklenti 227132 Eklenti 227133 Echinopsis ama bunu hangi tür olduğunu bilmiyorum.Daha önce açan beyazdan farklı çiçek yapısı var.Kokusuda farklı.Biraz yasemin biraz gardenya karışımı. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025